Pff..trebuia sa sintetizezi problema.
Ceea ar trebui sa faci este sa o scoti din minte pe colega ta "fitoasa" si sa menti prientenia asta stransa cu fata pe care o cunosti de atata timp.Relatiile amoroase la varsta ta sunt trecatoare insa o prietenie poate dura pe viata, pentru ca esti la o varsta cand prieteniile se consolideaza.Nu trebuie sa suferi atat, ai gresit si iti pare rau asta conteaza cel mai mult, ea te-a iertat.Doar tu stii cum erai in 2011 si cat te-ai schimbat intre timp.
Oricum si prietena ta trebuie sa inteleaga ca este uman sa gresesti si trebuie sa iti respecte deciziile, parrile pe care le vei lua iar tu trebuie sa faci la fel.Mentineti-va relatia pe baza respectului.Succes.
Imi cer scuze.Dar am vrut sa fiu subtil.Adica sa intelegi ca din problema care o ai tu, ramai cu aceasta paguba. Fetele vin, pleaca...noi ramanem cu pagube...
Multumesc pentru ca m-ati ajutat maine am sa dau funda dar intre timp chiar si daca mi-am facut o idee cui sa i-o dau ceilalti puteti sa ma mai ajutati scrieti-va parerile si ceea ce credeti voi mai bine m-ati ajuta foarte mult
Eu iti pot spune ca mada e o fata speciala si ca va iubiti mult desi nu va dati seama...nustiu sigur daca am dreptate dar mai bine iubesti o fata asemenea tie decat una total diferita pentru ca ati avea tot timpul contraziceri. te pup si sper sa iti rezolvi problema
DzEk0 întreabă: