| Nuvreausapunnume342 a întrebat:

De mult timp ma macina intrebarea asta. De ce parintii nu inteleg niciodata ca lumea se modernizeaza si tehnologia evolueaza? Unii parinti sunt atat de enervanti incat aproape nu-i mai suporti.Cum ar fi colegul meu din sat la mine are niste parinti vai de capul meu si nu ii lasa nici macar pe afara, nici macar nu ii lasa sa se joace pe pc/tableta/telefon etc. eExplicati-mi si mie de ce parintii intotdeauna sunt asa.

Răspuns Câştigător
| Mircea08 a răspuns:

Intrebarea asta sa ti-o pui cand ai sa fii parinte. Sa nu crezi cumva ca cei mici nu o sa te acuze ca le strici viata, cu siguranta asa va fi

2 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Ca parinte, prioritatile sunt ca plodu':
1) sa fie sanatos;
2) sa fie hranit/adapat/imbracat (de frig/soare/ploaie, nu la moda) si sa aiba un acoperis deasupra capului si un pat pe care sa doarma;
3) sa mearga la scoala sa invete ca sa poata sa ajunga prin munca lui sa-si ia tot ce vrea si sa faca tot ce vrea.

Ai idee cam ce consum de resurse (timp, bani, munca) e necesar pentru a realiza cele 3 de mai sus?

Intr-o tara ca Romania, in care jumatate din cei care muncesc primesc salariul minim pe economie, este adesea un miracol daca parintii le pot face pe toate 3 si din pacate sunt foarte multi copii care traiesc in saracie. Asa ca pc/tableta/telefon sunt doar vise pentru foarte multi.

Flatulatia ta scrisa (cu prea multe greseli) tradeaza un copil necopt la minte si ca ai cam dat-o in bara cu punctul 3) de mai sus.

Pune mana pe carte si invata ca pc/tableta/telefon nu le-au facut niste agramati. Cauta sa vezi cata stiinta incape intr-un astfel de dispozitiv pe care tampitii asculta manele.

| Dalmore a răspuns:

Mai bine ca nu-l lasa la PC/tableta/telefon, sunt prea multi retardati care nu scot capul din ele oricum si viata nu se rezuma doar la atat.