| Sebastian_Alin_Matei_1987 a întrebat:

De putin timp m-am despartit de iubita!
Am fost impreuna aproape 10 ani!
La inceput (primi 3-4) erau crize de gelosie am crezut ca o sa se schibe si intr-un final s-a schimbat. Ea e o fire care nu se descurca in lume in sensul ca asteapta mereu ajutorul meu sau al prietenilor. Eu i l-am dat mereu si poate am gresit. de vreo doi ani familia ma presa sa ma insor cu ea. Eu am fost indecis pentru ca ea nu e o fata de casa in sensul ca nu o ntereseaza ziua de maine, nu ii place nici un tip de munca si trag mult de ea cu certuri si altele sa se tina de o munca, bea mult si ceea ce ma supara cel mai tare e ca minte si da mereu vina pe mine: acum 2 luni a bagat tot salariul la pacanele(aparate de mananca bani) si cu grau am reusit sa scot adevarul de la ea. Am iertato si cu faza asta si cu altele legate tot de bani ca pana la urama sa imi zica ca di cauza mea ia bagat ca am enervato cand nu i-am dat bani sa bage la aparate! si tot asa. Intr-o seara ne-am certat din nou si ea imi zice ca ea pleaca din casa ca s-a saturat! Si-a facut bagajul si seara a plecat zicandu-mi ca pleaca pentru o perioada sa se gandeasca. Eu dupa i-am spus sa nu se mai intoarca si sa isi vada de viata ei. Dupa o sapt. a inceput sa ma caute in continuu, cu mesaje de iubire si cu telefoane, a intrat in casa peste mine pe geam, a venit cu politia pentru ca nu o las sa intre in casa(suntem in chirie si e si dreptul ei chiar daca a plecat cu tot cu bagaje). Pana la urma sta di nou in casa. Eu nu mai vreau sa fiu cu ea si i-am vb si frumos dar si foarte urat doar ca nu intelege. Nu e obisnuita sa piarda! Ce sa fac? Cum sa procedez sa scap de ea pentru ca simt ca daca trece timpul ma va face sa o iert iar eu nu vreau pentru ca stiu ca nu o sa se schimbe.

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Nu o va face. sa nu ai asa ceva pe constiinta. si pe mine ma ameninta fostul ca se sinucide...si nu a facut-o laughing) Evit-o cat de mult poti. eu asa am trecut peste. si cauta pe altcineva cu care sa fii fericit!

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vorbeste cu proprietarul sa o dea afara, din cauza problemelor care le aveti nu vrea sa contribuie cu nimic in casa si in fine ai probleme cu ea. Asa te va scapa de griji iar daca nu face nimic il ameninti ca pleci din chirie si o sa rezolve treaba sa scapi de ea. In caz ca contractul de inchiriere e pe numele tau si ea nu figureaza in el o poti da afara linistit.

| ombladon a răspuns:

Ori pleaca, ori ramane si face asa cum ii zici tu...

| tuGatita a răspuns:

Cred ca indicat ar fi sa pleci tu de acolo. Lucrezi, te poti muta si intretine singur in alta parte. Itipoti schimba nr de telefon sau o pui pe respingere. si faci cumva sa nu afle unde te muti (ma refer la prieteni comuni)..nici nu inteleg cum de ti-ai batut atat capul cu ea, eu o lasam de mult. Si eu am avut o relatie de 5 ani, i-am dat papucii pentru ca merita..si doua luni dupa m-a stresat non-stop: telefoane, mesaje, amenintari, mi-a sunat si parintii etc. cand nu l-am mai bagat in seama s-a linistit. Sunt sigura ca nici a ta nu e normala la cap! te consumi degeaba.

| Sebastian_Alin_Matei_1987 explică (pentru tuGatita):

Mersi pentru mesaj si pentru incurajare. Stiu ca am grasit ca am asteptat atat dar asta a fost momentul! Ne-am certat de multe ori si de multe ori imi doream sa plece. Am avut multe amenintari ca isi ia viata, atat de multe incat acum nu ma mai intereseaza penrt ca stiu ca nu o va face iar ea a inteles lucrul asta.

| tuGatita a răspuns (pentru Sebastian_Alin_Matei_1987):

Nu o va face. sa nu ai asa ceva pe constiinta. si pe mine ma ameninta fostul ca se sinucide...si nu a facut-o laughing) Evit-o cat de mult poti. eu asa am trecut peste. si cauta pe altcineva cu care sa fii fericit!

| sofisis a răspuns:

Pe numele cui e contractul de inchiriere?
Daca nu e si ea trecuta, o poti da afara fara probleme.
Daca nu merge si nu merge, ignora cat poti de mult prezenta ei. Nu vorbi cu ea, nu ii raspunde la intrebari, incearca sa stai cat mai mult timp plecat, daca ai vreo canapea libera...dormi in ea. Practic prefa-te ca nu exista.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Din ce descrii tu este foarte foarte imatura si puturoasa. Cati ani are? Ca sa-ti zic daca mai are vreun rost sa tragi de ea.

| ancaval a răspuns:

Pleacă tu și dă-i paci, să fie sănătoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pleci tu fara sa stai pe ganduri.

| SorinTudor a răspuns:

Ce love story frumos laughing cred ca e prima oara cand aud ca o fata joaca la pacanele laughing...anyway eu zic sa iti iei bagajele tale si sa te muti inapoi cu parinti sau sa iti cauti o alta iubita si sa o gonesti pe nebuna laughing

| Sebastian_Alin_Matei_1987 explică (pentru SorinTudor):

E mult mai mult de povestit asta e doar o parte. oricum am uitat sa spun ca in casa stam 4. Verisoara mea cu prietenul si noi doi. Sa plec nu am unde in perioada asta stau si prost cu bani. Parinti sunt despartiti iar mama sta cu mine in sensul ca e ingrijitoare de batrani si e 2 sapt plecata si 2 zile a casa.

| pufuletziii a răspuns:

Parerea mea e ca ea e cea care ar trebui sa plece din casa. Pana la urma trebuie sa inteleaga ca nu mai vrei o relatie cu ea, sa se duca pana unde vede cu ochii. Daca trece timpul, tu trebuie sa fi indiferent si sa o uiti, iti aduce numai necazuri. Ai putea sa te muti la un prieten apropiat o vreme, sa te linistesti putin si pe urma decizi ce faci. Anyway... Timpul le vindeca pe toate!happy

| Erick1 a răspuns:

Explica-i situatia si roag-o frumos sa plece. Daca nu vrea, cauta un alt loc. Ai zis ca esti in chirie acolo, poti sa gasesti si in alta parte chirie. Mai sta si mama ta cu voi 2 zile pe saptamana, roag-o sa te ajute un pic cu banii pana reusesti sa te muti.

| Dragooos a răspuns:

Frate... las'o du-te tare straight face am citit de 3 ori sa ma asigur ca e femeie laughing

| Popescu_Dragos_1999 a răspuns:

Bai prietene eu iti rcomand sa faci o plangere la politie si sa o "ciufulesti" un pic, sa o sperii si siguro sa t lase in pace

| Sebastian_Alin_Matei_1987 explică (pentru Popescu_Dragos_1999):

Sa fac plangere pentru ca ma streseaza cu mesaje si telefoane mi-a trecut prin cap. Cand am zis ca "am vorbit foarte urat" cu ea i-am zis si ca o joc in picioare si i-am si dat 2 palme dar nu a functionat, zici ca a intrat raul in ea. Parca nu are pic de demnitate!

| Sebastian_Alin_Matei_1987 explică:

Sa plec nu e o optiune pentru ca in casa suntem 4(verisoara mea cu prietenul) + mama mea care vine 2 zile la 2 sapt(lucreaza ca ingrijitoare de batrani). cu ceva timp in urma am decis cu toti sa ne mutam di casa asta dar asta o sa se intample abia in octobrie 2014.

| Sebastian_Alin_Matei_1987 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am decis sa plecam cu toti din casa, am vorbit cu patronul si in 3 luni plecam.
Are 27 de ani.
Stau si ma gandesc ca trebuia sa iau decizia asta mult mai devreme, dar am crezut ca se va schimba cu timpul(se va maturiza).