| GLA a întrebat:

Salut TPU, deci, am o relatie de 1 luna jumate, putin da, cu o fata de seama mea adica 25 de ani, vreau o parere a vostra celor cu maturitate sa vad daca am gresit eu sau nu. Fata mi se pare destul de rece cu mine, nu prea vorbim prin mesaje, imi raspunde la 2 sau 3 ore atunci cand e libera (cand e la munca inteleg) si nu prea dezvolta subiecte. Daca nu o pup eu, ea nu vine sa ma pupe, daca nu o imbratisez eu, ea nu ma imbratiseaza. Ea si munceste si este si la facultate, ok! Eu stiu ca la inceputul relatiei este focul ala, sa se caute unul pe altul cat mai mult, sa se vada mai des, nu contrariul, ei ii se pare ok sa ne vedem doar 1 data pe sapt, mie nu, ca sa o luam usor, cat naiba de usor ca nu avem 14 ani, i-am zis sa vina sa stea la mine in weekenduri, ea a luat o sub forma ca o iau sa o hau hau, nu zic nu, ca vreau asta dar nu o fortez daca ea nu vrea. Vreau doar sa petrec cat mai mult timp cu ea ca imi e draga, sa stau sa o imbratisez, pur si simplu sa stam impreuna. Mentionez ca a avut din ce mi-a spus ea niste experiente urate in vechile ei relatii si inteleg ca poate de asta e asa. M-a prezentat si parintilor, i-am cunoscut si sora. Am vorbit cu ea si a pus punct ca puneam presiune pe treaba cu vazutul si tot ce a inteles ea e ca voiam sa o hau hau. Am exagerat si eu stiu dar am cerut prea mult, voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| PaulCos a răspuns:

Imi vine in minte ceva in aparenta fara legatura cu intrebarea ta. Cica, cel mai bun mod de a vedea adevarata fata a unui om este sa ii dai putere. Asta poate insemna o suma de bani sau oameni in subordine, dar ( aici ma conectez cu intrebarea ta ) ce ar fi sa dai unei femei MULTA atentie?! Nu cumva asta inseamna putere in acceptiunea feminina?! Si atunci vezi de fapt, ce este si ce vrea subiectul acestui experiment cu adevarat, cu umila conditie de a te detasa, a nu fi implicat emotional ( prea mult ). Stiu suna complicat. Chiar este! Daca insa reusesti sa intelegi ca pretul este reglat de cerere si oferta in economie si sa faci o analogie ca atentia in exces naste fite si pretentii, atunci, ai cam gasit, poate nu rezolvarea, dar sigur cauza problemei, care cred eu e mai valoroasa.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru PaulCos):

Foarte bun raspunsul. Respectele mele

| PaulCos a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Multumesc! Problema de fata este una mica. Devine mare si amenintatoare cand vezi ca se extinde si la politicieni, edili, lideri de grup, autoritati ale statului si mai ales cand observi cum incompetenta cauta cu ardoare atentie, iar apoi crede ca fiind in centrul atentie este un drept caistigat la nastere si nu implica deloc responsabilitati ci doar drepturi. Pacat ca vedem asta tot mai des in jurul nostru. Exista insa si femei care folosesc atentia barbatului pentru a deveni mame si sotii responsabile, pentru care am tot respectul si care trebuie sa fie un exemplu. Dar cum?! Acest gen de oameni nu vor sa fie remarcati, ei stau in umbra si ne fac viata frumoasa cand interactionam cu ei sau ele.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

C e să spun? Hau, hau. chaută pe halta.

| Drimmero a răspuns:

Parerea mea e ca tu esti cu ea in relatie, dar ea nu e cu tine. comunica cu ea si vedeti unde e buba, vorbiti deschis fata-n fata, nu prin mesaje ca in mesaje e pix fix, ca altfel va pierdeti timpul de pomana cand puteai primi ce vrei de la alta persoana.

| Frank51 a răspuns:

Nu înțeleg care este interesul tău pentru ea, din moment ce interesul ei pentru tine tinde spre zero. Sunt atâtea femei în lume și tu stai cu una nașpa?

| alina2k18 a răspuns:

Probabil nu are experienta in relatii si de asta e asa reticenta.
Poate si asta e felul ei mai rece si nu e asa focoasa si iubareata de nu te pupa si imbtatiseaza.
Mai ai putina rabdare si vezi cum evolueaza ca daca tot asa inseamna ca sta cu tine gen ca sa nu fie solowinking.

| GLA explică (pentru alina2k18):

Ea mi-a spus ca o ia mai incet sa cunoasca omu (sa nu isi ia teapa), n am zis nimic dar totusi parca prea incet, o sun si nu raspunde, ii dau mesaje si raspunde dupa 5 ore, asta nu are legatura cu luatu ei usor, eu zic ca o doare in fund

| wildthing a răspuns:

Deci spui ca ea oricum a pus punct relatiei, iar prin aceasta intrebare tu vrei de fapt sa iti dai seama daca ai gresit tu cu ceva sau ea nu ar fi lasat lucrurile sa avanseze intre voi, orice ai fi facut tu? Sunt mult variabile in ecuatie. Un lucru e cert, ceva nu i-a placut la tine, iar faptul ca tu vrei "sa o hau hau" a fost doar un pretext de-al ei ca sa o termine cu tine. O femeie de 25 de ani careia ii place un barbat, nu are nici o problema cu "hau hau", ba chiar vrea si ea asta. Din cine stie ce motiv, nu te-a placut, aia e...uit-o si mergi mai departe.

| GLA explică (pentru wildthing):

Da sunt curios ce am gresit eu, la 25 de ani ma asteptam sa mearga mai repede nu asa greu ca cu o virgina, dar nu asta era focu meu doar sa o hau hau, eu voiam sa stau mai mult cu ea sa dorm cu ea in pat sa simt sentimentul ala de relatie de fericire ce naiba...

| wildthing a răspuns (pentru GLA):

Pai nu doar ca nu a mers mai repede ci nu a mers deloc, pentru ca ea s-a trezit intr-o relatie pe care nu o voia si a facut tot ce a putut ca sa se indeparteze, iar in final a gasit si motivul sa puna punct. Poate nu ai gresit cu nimic tu, ci pur si simplu nu a fost atrasa de tine. Nu mai analiza atat de mult lucrurile, pentru ca iti faci rau si fara nici un folos, pentru ca fata asta e evident ca nu te vrea si nu ai un viitor cu ea.

| badpanda a răspuns:

Cred ca 2 ani nu-i mai trebuie prieten dupa experienta asta.

| Spiderul a răspuns:

Fi mai indiferent cu ea și ai să vezi cum merg lucrurile