Din punctual meu de vedere, nu cred ca e bine sa te duci in lacul unde tatal tau a murit.Mai bine ai sta cuminte acasa si nu te-ai duce nicaieri..Sunt tot felul de superstitii legate de chestiile astea si unele chiar se indeplinesc deci ai grija.
Probabil ca mama ta nu te lasa din cauza ca ii e frica si tine foarte mult la tine si nu vrea sa ai aceeasi soarta. Sper ca te-am ajutat
Fundita
Dar nu stiu sigur daca a murit acolo a fost la baie si nu s-a mai intors.Mama mi-a spus ca l-ar fi omorat uni acolo cand i-a facut autopsia nu avea decat o inghititura de apa si nu il mai cunostea nici mama de deformat ce era.
Multumesc pentru fundita.pai atunci e grav, daca n-a murit acolo inseamna ca cineva ia vrut raul lui si din moment ce tu esti din acceasi familie, s-ar putea sa-ti vrea si tie raul...mai bine nu te-ai duce nicaieri, sau daca neaparat vrei sa mergi.NICIODATA SINGUR :**
Bună.
Deci asculți de mama ta și mergi să iei lecții de înot la un profesor de înot!
Pa, pa.
Ascultati mama! Ea stie cel mai bine!
Be smart!
Intelege ca pe mama ta a afectat-o intamplarea nefericita cu tatal tau si e normal sa isi faca griji!
Cum sa te duci sa faci baie in locul in care tatal tau a murit? Esti dus. Du-te la un strand sau o piscina sau la alt lac sau rau...
Ştii să înoţi?
Mă îndoiesc mai bine du-te la o apă mai mică, râuri pârâuri etc.Ce vedeţi voi la lacuri e un mister pentru mine.
Şi să ai notători profesionişti lângă tine tot te poţi îneca în 1-2 minut două te-ai dus, mai bine stai acasă şi fă un duş, vei trăi mai mult.
Normal ar fi sa o asculti pe mama ta si sa incerci sa te pui in locul ei.Are motive sa fie ingrijorata si e normal sa ii fie frica sa nu isi piarda copilul in acelasi mod in care si-a pierdut sotul.Incearca sa nu o superi. Alege sa mergi la un strand, sa iti invingi frica de apa si sa inveti sa inoti mai intai.Nu cred ca mama ta nu te-ar lasa la strand.
Daca tu te simti puternic si increzator, atunci ar trebui sa te lase. Spune-i motivul pentru care vrei sa mergi. Spune-i ca te simti capabil si simti nevoia sa faci asta. Daca te va lasa si chiar esti in stare, mergi si vezi.
Sunt sigură că dacă te-ai duce acolo ți-ai face rău singur, nu e vorba de înecat, dar o să te răscolească amintirile!
bebitza întreabă: