anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci, maine trebuie sa ma duc la tara iar eu nu vreau absolut sub nici o forma sa ma duc acolo, e atat de plictisitor si nici nu am cu cine sta iar parintii mei vor sa ma trimita timp de o saptama, iar eu nu stiu ce sa fac. Va rog da.ti.mi o solutie! va rog foarte mult...sa ma prefac ca sunt bolnava sau orice altceva ce credeti ca o sa functioneze incat sa nu mai plec. Orice raspuns m.ar ajuta foarte mult! Dau funda + vot dar sa mi le dati cat mai repede ...maxim pana maine. Va multumesc!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Au nevoie de intimitate de aia te trimit la tara, mananci pepeni si porumbi fierti

| ywar a răspuns:

Ce-ai sa regreti tu clipele astea... nu se mai intorc! si o sa-ti vina sa plangi si tarziuuuu, cand iti vei da seama vei intelege ce e cu adevarat important in aceasta existenta. Ma tem ca am scris prea sofisticat pentru mintea ta!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.

Daca tu ai fi in locul parintilor tai cum ai aprecia sa se comporte copilul tau?

| Floricikmov a răspuns:

Ar trebui sa le spui ca nu vrei sa te duci si ca te plictisesti exact cum ne-ai spus nou. Sau du-te si ia-ti de ce ai nevoie acolo ca sa nu te plictisesti. Sau te duci acolo si nu stai o saptamana stai mai putin.

| KinderRM a răspuns:

Bună.

Dacă te uiţi mai atentă şi monitorului îi este somn. Mai lasă-l dracului de PC şi ia o gură de aer. Mai trăieşte fără oraş o perioadă. Chiar dacă este plictisitor, o să ai ce să faci. Stai liniştită! Să nu îţi mai doreşti să fii bolnavă, este chiar o prostie. Nu mai gândii negativ şi încearcă să te bucuri. Gândeşte-te atunci când vei fi la şcoală în bancă plictisită, ţi-ai dorii să te duci să stai la ţară. Chiar şi în acea plictiseală. O să vezi că nu este chiar aşa cum spui tu.

| fuckName a răspuns:

Sa stii ca ar fi frumos sa mai iesi un pic din toata atmosfera asta a calculatorului si sa te mai bucuri si de natura. e doar saptamana, bine ca nu e un an. poti face atatea lucruri la tara. poate doar sa nu fie bunicii/rudele persoane rele. dar daca sunt de treaba totul va fi ok. ia si citeste o carte interesanta, poti incerca chiar sa faci poze in natura..sa admiri peisajele. mai faci si temele de vacanta laughing) stiu ca nu iti place cum suna, dar pentru o saptamana chiar merita sa te "rupi" un pic de internet si sa vezi si partea frumoasa a naturii.