Buna! Ti-am citit povestea si pot sa zic ca m-a intristat foarte tare si imi pare rau pentru tine!
Cu siguranta tu esti un copil bun si sunt sigura ca ai un suflet mare ♥. Dar totusi, nu am mai pomenit ca o mama sa-si bata copilul ca a luat 8 la.ce-ai luat tu.
Ei, adica parintii tai, cred ca acum ei te educa si-ti fac bine, dar de fapt mai mult de tin inchis ca pe un animal!
Mai, iti zic un lucru care e adevarat:NU o sa poti sa-ti schimbi parintii! Tot ce poti sa faci este sa vorbesti cu dirigintele tau (intre patru ochi) pentru ca e posibil ca acesta sa ia masuri (la mine in scoala a luat cu cazul unei fete de a7a). Sau daca..nu ai 'tupeu' vorbeste cu psihologul scolii! Altceva...ce crezi ca poti sa faci? Nimic...! Dar 'prefa-te' ca inveti din greu sau chiar invata sa iei note mari si apoi sa le arati parintilor tai rezultatele. Oricum, faza cu bataia e 'socanta' si deja m-a trecut un fior pe spate! Si tu, daca mai ai alti membrii ai familiei (bunica, matusa, verisoara) vorbeste cu ei despre tot!
Iti urez numai bafta si sanatate :*** Te pup dulce si inca odata imi pare rau si sper ca sfaturile mele sa-ti fie utile si de folos
O zi faina
Fundita?
Dupa parerea mea parintii tai nu pot fi schimbati.Ori accepti ceea ce se intampla ori pui un picior in fata si vorbesti cu cineva din familie in care ai putea avea incredere si sa rezolvati problema pentru ca ceea ce se intampla nu e normal. Oricat de mult ar putea sa te iubeasca iti distrug psihicul incet cu fiecare zi trecuta.Am dat de intrebarea ta intamplator si am decis sa iti raspund din simplul motiv pentru care nu pot accepta modul asta de gandire. Orice ai face nu trebuie sa renuntati la speranta ca pana la urma o sa fie totul ok. Oricum... sper ca ai rezolvat problema pana acum si ca tot ce am scris a fost mai mult degeaba
Patesc fix aceleasi lucruri doar ca sunt in a 6 a si imi confisca TV ul PC ul Telefon ul etc. (In rest patesc aceleasi lucruri de exemplu acum amprimit bataie de la tatasi am ochiul vanat deoarece nu mi gasesc caietul de teme la mate?)
Eu o sa fiu scurt si la obiect. daca chiar e atat de rau (sa te bata sa-ti ramana urma---de fapt sa te bata in general) eu as zice sa inveti cat de mult poti, sa fi de 10 curat, si dupa sa ii arati mamei tale sau tatalui tau (sau amandurora) ca ai rezultate bune. Dupa ce o sa le arati rezultatele sunt 50% sigur ca situatia se va imbunatati. faza e ca cealalta parte de 50% este ca situatia va stagna.....si in cazul asta as zice sa contactezi autoritatile pentru ca asta este tortura si incalca nu numai drepturile copilului ci si drepturile omului. Sper ca te-am ajutat si stiu ca am scris acest comentario cam prea tarziu dar sper ca iti va fi de folos.Multumesc.
Eu zic ca sa pui mana si sa inveti putin mai bine si poate nu o sa te mai bata si sa ii respecti si nu stiu daca va functiona dar si eu am avut aceeasi situatie ca si tine dar nu ma bateau parintii mei ci bunici ca eu la ei stau in prezent dar cand m-am facut mai mare am inceput sa invat mai bine si sa stau pe telefon sau PC minim 5 ore pe zi fiinda ii ascultam si aduceam note bune dar la mine nu e vorba de note si mai mult de obraznicie dar oricum nu faceam nmc stateam pe telefon sau pc mult timp si nu faceam nmc rau si ei imi ziceau ca imi strica ochii si imi luau telefonul si eu le raspundeam si ma bateau dar de cand nu am m-ai facut chestia asta s-au potolit. Daca nu poti rezolva suna la protectia copilului sau la politie. Dar nu-ti recomand sa fugi de acasa ca te vor gasi oriunde. Sper ca te-am ajutat