Te-ai gandit la ea in ziua precedenta, de asta ai visat-o. Si, cine stie, poate subconstientul tau o vrea inapoi, de aia visezi impacari.
Inseamna ca vrei sa te impaci cu ea si sa ii fi alaturi la momentele mai dificile din viata ei.
Habar nu am de ce te-ai despartit, drept urmare nu stiu cum sa iti interpretez visul.
Pur si simplu ai tot felul de oameni, evenimente, lucruri in cap care ies la inveala un urma anumitor 'stimulatori' - eu stiu ce te-o fi stimulat pe tine... Pur si simplu ai visat-o si de asemenea, nu esti un om rau, sau razbunator in ceea ce o priveste pe fosta - la nevoie ai ajuta-o.
Mai multe nu pot sa spun, caci nu pot ghici in stele, e cam innorat acum afara
Nu inseamna nimic, e doar un vis. Tu in subconstient iti doresti sa o vezi si iata ca gandul s-a materializat in un vis si tu acum te gandesti ca ar insemna ceva. Daca te-ai despartit si vrei sa iti continui viata, incearca sa o uiti, te gandesti la altceva, dar daca doresti sa reiei relatia, caut-o. Succes in ce alegi :-)
Inseamna ca ti.e gandul prea mult la ea, iar subconstientul tau e afectat de acest lucru. Sau poate fi un vis ce ascunde o premonitie, adica poate ei i se va intampla ceva rau sau, la fel cum ai visat tu, isi va fractura piciorul, glezna... Dar foarte putin probabil sa fie un astfel de vis.
Visele sunt de 3 feluri
1.acele vise care se indeplinesc
2.acele vise care nu se vor mai implini niciodata
3.vise fara nici o noima.
NU se stie ce inseamna. Dar daca ai visat-o inseamna ca te-ai gandit foarte mult la ea!
Inseamna ca este timpul sa uiti persoanele care te-au uitat. Viata merge inainte. Intr-un final, toti murim. Distreaza-te cat mai poti. Sau daca tu te vezi toata viata langa ea, impacati-va.
Effy35 întreabă: