| Mihai_Baiatu_1999 a întrebat:

E adevarat ca daca nu te-ai inteles cu parintii vei avea probleme in relatia de cuplu?

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Multi din tinerii de azi sunt rebeli. Fac doar ce vor si nu asculta de parinti, pentru ca au experienta de viata si nu si-ar dori ca odraslele lor sa ajunga rău. Parintii iti pot da sfaturi bune in legatura cu faptul cum trebuie sa te comporti in societate si in relatia cu viitorul partener de viata. Bineinteles ca nu toti parintii sunt asa. Mai ales cei cu bani care cred ca dacă ofera multe copiilor, deja sunt si educati si pregatiti pentru viata. Deci, da, are mare legatura. Cine spune ca nu, nu stie cum se creste un copil sau nu are copii.

| kevin9 a răspuns (pentru darrio2007):

Societatea din ziua de astazi e mult diferita fata de cea in care ai crescut tu la varsta adolesentei tale, te rog frumos. Pe vremea ta erati 3, 4, 5, 6 modele de tineri si cam toti va asemanati intre voi la caracter si personalitate, acum gradina e imensa. Plus ca parintilor de tip vechi le este foarte greu sa-si educe copiii in ziua de azi pentru ca nu stiu cum, nu stiu cum e acolo in socitatea noii generatii, nu stiu depre ce si cum sa dea sfaturi, ei vin cu sfaturi de alea de ale lor dar nu se pupa cu ce stiu copilul sau si asa se ajunge la rebelitate. Da sunt tanar da stiu ce vorbesc. Nu are nici o legatura relatia ta cu parinti cu relatia de cuplu. Eu nu am avut parinti m-am auto-educat, deci.

| Nemessys a răspuns (pentru kevin9):

Un bun raspuns si un bun exemplu de,, asa da". La fel este si la mine. Ceea ce imi ziceau parintii nu mai este la moda in ziua de azi.

,, Fiule, respecta-i pe ceilalti, fii bun cu ei, vorbeste frumos si tu o sa fii tratat la fel". Aha... s-au batut si umilitwinking.

| Endoryus a răspuns (pentru darrio2007):

Tu vorbesti de o familie normala. Dar daca tatal e betiv si mama e drogata si nu te intelegi cu ei, nu mai tine ce zici tu mai sus. Si din pacate exista si multe familii de genul. Vezi pe aici cati se plang de parintii lor tampiti. Ba tati agresivi, ba mame nebune. Aia nu mai au vreo vina si nu e ca inseamna ca o sa ajunga rau daca nu se inteleg cu niste mitocani.

| darrio2007 a răspuns (pentru kevin9):

Deci nu esti in masura sa dai un raspuns din experienta ta de viata. Pentru ca nu ai avut parinti, asa cum spui.

| darrio2007 a răspuns:

Cu asta m-ai convins ca am dreptate.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Eu stiam ca atunci cand iti bati parintii e pacat si ca Dumnezeu te condamna toata viata.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Posibil orice viata e tare ciudata.

| Apokales a răspuns:

Da, pentru ca nu mai exista atasamentul fata de figura masculina sau feminina in functie de caz.

| Yurisa a răspuns:

Daca nu te-ai inteles cu parintii tai sau cu parintii lui/ei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce? Iti este frica ca parintele ti-a dorit o viata nefericita? M-as gandi mai iute ca vei avea probleme in relatia ta cu copilul tau. Ti-ar putea face ce ai facut tu cu parintii tai. Crezi ca nu vei trai mult si bine pe pamant daca nu ti-ai respectat parintii? Dupa cum spune la cele 10 porunci in biblie. Nu ai respectat pe cei care te-au nascut. E ca si cum nu ai respecta ce ai mai sfant in lume si pe singurii oameni care sunt alaturi de tine indiferent de ce ai face. Si eu sunt mai sensibil si ma supar repede. M-am suparat de foarte multe ori pe parinti. Poate de aceea inca sunt singur. Poate ca imi va afecta si o eventuala relatie. Toate faptele noastre au consecinte mai devreme sau mai tarziu. Daca nu suntem drepti si nu aprecum ce avem vom putea suferi in viitor. Se poate intoarce raul asupra noastra. Daca am suparat pe cei dragi si noi vom fi suparati/loviti de soarta la randul nostru.

| Dandinelle a răspuns:

Daca e sa ne luam dupa Freud, vei cauta pe cineva care e cel mai asemanator parintelui de sex opus. Cum s-a dezvoltat relatia cu parintii si ce conexiune sufleteasca ai avut cu cu ei pot spune ca in mod normal te formeaza in viata. Pe langa Freud exista alti psihologi cu alte idei.
Cum spui tu "nu te-ai inteles cu parintii" e foarte vag, cam pe la ce varsta nu te-ai inteles cu parintii, daca e vorba de anii pubertatii- adolescentei poti spune ca nu multi oameni pe acest pamant nu s-au inteles cu parintii la anii astia.

| Goddessss a răspuns:

Nuuu

| kevin9 a răspuns:

Nu, nu are nici o legatura.

Pari sa fii tanar. Te depaseste acest subiect.

| kevin9 a răspuns (pentru darrio2007):

Auzi imi da el evaluare la comentariu ''nefolositor sau eronat''. Cumetre iti facem un de donatii sa stai departe de tastatura laughing

Donează unde trebuie nu unde ti se năzare.