anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! E normal sa ma afecteze amintirile ultimelor relatii pe care le-am avut? Mai ales cand imi vad fosta pe undeva sau imi spune cineva de ea? Care este cheia fericirii si gasirii din nou a unei relatii și a te vindeca complet?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Mai întâi e necesar să te vindeci de traumele trecutului și abia apoi poți căuta relații.
Ideea e că dacă nu îți vindeci traumele, posibil sa dai in relații de tip pansament și nu știu dacă cuiva i-ar placea neapărat aceasta ipostază.

Ca trecutul sa nu mai aibă influente asupra ta,mai înalți trebuie sa îl accepți și să înțelegi că nimic nu e întâmplător,ci totul se întâmplă cu un scop în viața asta.
Indiferent că e vorba de karma sau altceva,trebuie să privești lucrurile obiectiv,sa înveți ceva din el,ca in prealabil,sa aplici in noile relații.
O vorbă cunoscuta zice așa "Cine nu învață istorie,e condamnat să o repete".
Așa că dacă nu mai vrei experiențe nașpa cu fetele,încearcă să cauți fete in alta parte, să îți dezvolți inteligenta emoțională(poți începe cu niște cărți în acest sens), sa fii mai încrezător.

Cât despre cucerirea unei fete...e un proces destul de dificil, de aceea e mai de preferat cucerirea face-to-face, decât online.Pe online fetele sunt stresate la maxim și posibil sa te ignore.
Bafta!

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cheia fericirii este ca să ne facem relații după voia lui Dumnezeu. Adică doar în scopul căsătoriei. Și doar atunci când suntem pregătiți pentru căsătorie din toate punctele de vedere.
Orice altceva nu va fi binecuvântat de Dumnezeu.
Mai întâi trebuie să cauți să cunoști pe Dumnezeu, și apoi vei ști ce vei avea de făcut după aceea.

| Florian80 a răspuns:

Este f simplu! Pe principiul "cui pe cui se scoate"...cauta ti si gasest ti alta! Alta cale NU EXISTA!

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Cheia e sa te concentrezi pe tine, nu sa sari intr-o alta relatie doar pentru ca tanjesti dupa ce nu mai este.Pana nu te vindeci complet si nu iti recalibrezi busola emotionala, sunt slabe sanse ca lucrurile sa mearga in directia dorita.Deci pana una alta, ai grija de tine si respectat-ti propriul ritm.Nu toti se vindeca dupa o saptamana sau o luna de la despartire, and that is ok.