| PBPBPAF a întrebat:

E o poveste lunga dar o sa fac un rezumat happy. Deci m-am certat cu prietena mea si ultimul lucru pe care as vrea sa il fac e sa ma impac cu ea.Ea are un frate geaman care injura si ii ia apararea din orice rahat.(scuze de vocabulary happy ).Am auzit ca vor sa se razbune pe mine(dar eu nu le-am facut nimic eei sunt de vina).Dar am nevoie de niste sfaturi adica scuze gen sa le intorc vorba.Si eu eram umbra ei si crede ca sunt un nimic fara ea.Imi trebuie ceva tupeu si chestii personalizate.Sa ies in evidenta fata de ceilalti.

Dau funda si accept si multe alte sfaturi

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Prietene cel mai bine este sa fii indiferent, asta o omoroara si o magina sa stie ca nu o bagi inseama si nu iti pasa de ea succes

| Zenithf a răspuns (pentru vocea):

Asa-i. Cata vreme se raspunde cu ei, nu este decat reflexia (sau cum a zis, umbra) lor. Ignore is best option.

| vocea a răspuns (pentru Zenithf):

Bravo respect

5 răspunsuri:
| Fatayou a răspuns:

Daca are frate normal ca se va lua dupa el, e o legatura de sange intre ei.Incearca sa vorbesti si cu fratele geaman, nu numai cu ea, doar el e baza care v-a despartit si lamureste-te ce s-a intamplat defapt.Probabil l-ai suparat, iar tu nu ti-ai dat seama. Vorbeste totusi civilizat cu el, iar daca el nu vrea impacare, lasa-i in treaba lor si gata.Nu-i poti obliga sa faca ceva daca ei nu vor.Iar ce ai auzit ca ei vor sa se razbune, nu te speria.Ei asa se gandesc dar poate nu o s-o faca pentru ca n-au curaj.

| PBPBPAF explică (pentru Fatayou):

Fratele ei nu e cauza certii.asta nu conteaza.Isi baga nasul unde nu trebuie.Ce ma intereseaza pe mine e sa le intorc vorbele fara ai injura sau jicni f. tare si le dovedesc ca sunt tare si fara ea.Dar mai mult prima parte ma intereseaza

| UnDezaxat a răspuns:

Ce, ma? Ce vrei tu?