| georgica112 a întrebat:

Salut TPU! E oare gresit ca ma gandesc sa fac un copil la 20-22 de ani? Sunt baiat si imi doresc nespus de mult sa fiu tata! Am 18 ani....mama avea 21 cand m-a nascut si nu a fost o drama!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o responsabilitate mare. Pe langa faptul ca ai nevoie de o situatie financiara stabila si o partenera care sa fie la fel de dornica si pregatita ca tine.
Eu cred ca este un lucru frumos faptul ca te gandesti la copii si ti-i doresti de pe acum.
Daca ai o situatie care ti-ar permite asta si crezi ca esti destul de hotarat sa-ti asumi responsabilitatea asta (sa te ocupi de el si mai important, sa-l iubesti!) pe termen lung, nu vad de ce varsta ar fi o problema. E important sa te simti pregatit, nu sa ai o oarecare varsta.
De fapt, as zice ca e un lucru de laudat.
Iti doresc noroc si sa ai o zi frumoasa happy

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca tu crezi ca poti sa iti asumi responsabilitatea asta atunci nu consider ca e gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greșit e să-l concepi și mai apoi să-l lași pe drumuri și în case străine.

| georgica112 explică (pentru anonim_4396):

Doamne Fereste! Trebuie sa nu ai inima pentru a parasi un suflet care e sange din sangele tau!

| Fridăm a răspuns (pentru georgica112):

Sunt de acord cu ceea ce spui. Dar pe la ştiri sau orfelinate e plin de copii abandonaţi. Şi, ca să îţi răspund la întrebare, nu cred că e greşit. Şi eu mă gândesc cu drag la ziua când îmi voi ţine copilul în braţe, mai ales când văd viitoare mămici. Însă mai am de aşteptatlaughing. Dacă tu te simţi pregătit şi crezi că poţi avea grijă de o michiduţă care să îţi lumineze viaţa, nu ai motive să te întrebi dacă e greşit. Baftă! happy

| JustMusic a răspuns:

Daca si cealalta jumatate e de acord nu prea vad o problema.Dar trebuie sa fi sigur ca ai cu ce sa cresti copilul respectiv si sa-i oferi conditii bune, si sa poti sa-ti intretii familia cel putin o perioada pana ce mama va reusi sa isi ia si ea o slujba.Nu e o catastrofa sa ai un copil la varsta aia dar trebuie sa cantaresti si responsabilitatile care iti vin odata cu el si sa fi sigur ca poti sa-l cresti.

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Un copil este cel mai frumos lucru din viata unui om.
Da, nu are nimic daca il faci, dar trebuie sa ai in minte niste lucruri.
1. Mama copilului. Nu alege pe cineva doar pentru ca vrei musai sa proceezi. Incearca sa gasesti o persoana pe care o iubesti, care te iubeste, si care poate fi o mama buna.
2. Poti sa il cresti in conditii cel putin decente? Un copil nu e o gluma. Dupa ce se naste, o sa aiba atatea nevoi, ca n-o sa stii cu ce sa incepi si de unde sa iei bani. Trebuie sa fii capabil material sa-i asiguri un trai bun si o crestere. Daca faci un copil doar de dragul de a-l face, ca mai apoi sa descoperi ca nu ai cu ce sa-l tii si sa-l dai spre adoptie aiurea, mai bine nu-l mai face. Tine minte, viata la 22 de ani nu e roz.
3. Esti sigur ca esti capabil sa fii un tata bun? Si mie imi plac copiii mici. Mor dupa ei, mi se inmoaie genunchii, dar nu cred ca as putea sa cresc unul eu insumi. Si am 23 de ani, nu 18. E o responsabilitate imensa, trebuie sa il poti invata ce e bine si ce e rau, urmeaza griji, probleme etc.
Te crezi in stare?

Rezolva problemele astea 3, si apoi...sa-ti traiasca!

| RoxKnkK a răspuns:

Da este frumos dar mai bien pe la 22 mai in sus

| AdeVero12 a răspuns:

S-a dus funda, deci nu mai răspund. Dar vreau să-ți zic că te admir. Sunt puțini băieți care vor să aibă un copil. Părerea mea este că dacă îți dorești ceva așa de mult vei munci ca să obții acel lucru(în cazul tău acea mică ființă) și mai ales o să înveți să te descurci cu toate responsabilitățile! Pace!

| Edwards2017 a răspuns:

Salut George.
e poti gandii linisti la copii de la orice varsta. Insa ai grija ce iti doresti pentru ca stii bine ce atributii si ce conditii ai daca ai un bebe big grin

| AlexBlack a răspuns:

De ce sa fie gresit sa faci copil la 20 de ani? Nu, nu e deloc gresit deoarece ai trecut peste varsta minoritatii.

| LunguAlexandru a răspuns:

Un copil este o responsabilitate mare, si totusi nu numai tu trebuie sa vrei sa faci un copil, trebuie si persoana cu care stai, bineinteles sa ai si o perioada destul de lunga! Si daca ai tai nu sunt de acord, o faci " fara sa vrei " ii spui, s-a intamplat asta e big grin! Poate ti-am fost de folos ^_^