| Rammadam a întrebat:

E urgent ceea ce cer eu va rog cat mai multa rabdare si raspunsuri chiar nu stiu ce sa fac!
Acum 2 ani mama a cunoscut p cineva roman in Spania si in timpu asta de 2 ani ei sau cunoscut pana la urma am ajuns aici in Spania, stam de 6 luni,Dar faza e ca el e rau cu mama mea e copilaros asa,nu stiu,gen:o musca, o bate cu rosiistraight face unui adult ii sta f urat ma rog, el castiga 50 euro p zi si aduce acasa 20 15 si am uitat sa precizez ca fosta lui SOTIE SI FATA lui fata are 15 ani sunt in acelasi oras cu noi chiar la 2 strazi distanta, si eu cred ca ii da bani da astta nu-i problm, problm e ca nu zice nimic ce face cu banii...bea si mult, acum 1 sapt el a lovit`o p mama iar eu am chemat politia si la bagat la maltratare de femeie, poate sa ia intre 6 luni -3 ani puscarie dar ne-am retras declaratiile si eu si mama mea pentru k nu vrem sal bagam in puscarie,el e un om pasiv asa... vrea o femeie doar pentru curat si mancare iar eu cand imi zic parerea ma opreste sau zice sa ies afara.
In fine deci el e acum retinut,e o situatie foarte complicata, Ceea ce doresc eu e sa`mi ziceti:
-Ce ati face voi in locul meu?
-Ce sfaturi imi dati?
-Ar mai putea mama mea sa se impace cu el sau nu?
-Daca s`ar impaca credeti ca ar continua asa si daca ar continua, credeti ca eu si mama mea ar fi bine sa continuam?
P.S Va reamintesc de fosta lui familie...care locuieste la 2 strazi distanta, a si el in Romania cat timp a stat a bagat`o p mama in multe datorii si a promisc ca rezolva el, a promis multe era foarte cizelat educat, aranjat, iar aici e exact opusul
Va rog scuzati categoria si greselile gramaticale!
Va multumesc anticipat

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asta-i treaba lor daca se impaca sau nu, tu nu poti face decat sa iti dai cu parearea, eu daca as fi in loc la mama ta nu m-as mai impaca cu el

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca nu avea cine sa ii faca mancare si sa il intretina.Voi v-ati bucurat ca ajungeti in Spania fara sa il cunoasteti prea bine. Daca mentineati plangerea la politie ramaneati fara sponsor.Lasati-l in legea lui.Asta nu e viata.

| IloveME a răspuns:

Faci foarte bine ca sari in apararea mamei tale,asa si trebuie!
Cred ca mama ta a avut multe experiente proaste cu el si sinceer eu daca as fi ea nu m-as mai impaca cu el,dar eu nu-l iubesc si vad lucrurile din afara! ea poate iubindu-l mereu va spera ca se va schimba si odata va fi bine sau dupa aceasta scena poate va deschide ochii si datorita ca tu l-ai denuntat acesta poate primi un orden de alojamiento, daca vreodata se mai apropie de voi il mananca puscaria!
Cred ca ar trebui sa porti o discutie cu ea, asa de la mama la fiu si explica-i ca tu nu il mai vrei, ca vezi ca isi bate joc de ea in toate punctele de vedere si tu iti doresti ceva mai bun pentru ea! explica-i ca nu ai nimic impotriva sa-si refaca viata, dar nu cu el!
O noapte linistita iti doresc!

| Oana92 a răspuns:

Din moment ce s-a ajuns la violenta relatia nu ar trebui sa mai continue. Dar asta e decizia mamei tale si tu nu poti face nimic.

| MrAnderson a răspuns:

Rammadam, m-a durut povestea ta...

Nu stiu cine esti, si nici nu stiu daca-s eu capabil sa-ti ofer vreun sfat bun.
Cel mai bun lucru pe care il poti face acum e sa-ti sustii mama. Are nevoie de ajutorul tau, si de suportul tau moral. Are nevoie in momentele astea grele, sa stie mereu ca esti de partea ei.
Pentru ca sunt sigur ca ea nu te-ar lasa niciodata la greu. Dragostea unei mame ar putea muta munti.

Ajut-o sa ia decizia cea mai buna pentru ea, si pentru voi doi, de fapt.
Fii tare, pentru ea, atunci cand nu mai poate.
Mai mult nu stiu ce sa-ti spun...
Iti doresc tot binele din lume si sa iesiti cat mai curand din impasul asta.

Cu drag si stima,
Neo

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Problemele din familie se regasesc in modul cum (n-)ai invatat sa formulezi o scriere corecta gramatical, ordonata.Deci mai multa atentie la carte, vremea trece si ramai de caruta. Cat priveste relatia mamei tale, iti creiaza neplaceri, dar tu nu poti influienta hotararea dansei de a continua relatia sau nu.A primi(chiar si numai ) 20 de € zilnic(?) s-ar putea sa fie un motiv ca mama sa suporte cu stoicism purtarea consortului.Multi nu au banii astia intr-o luna de munca sau pensie.Din acest motiv, cred ca ii va fi greu sa il paraseasca, chiar stind ca si tu suferi.Incearca totusi si nu neglija scoala. Sa ai noroc.

| Schatzyyyyy a răspuns:

Nu are rost sa stati cu un asa om in casa! El va continua sa faca ceea ce a facut pana acum! Nu se va schimba! Si da e posibil ca sa-i dea si fiicei lui bani, dar e posibil sa-i dea pe bautura toti! Spune-i mamaei tale sa-l lase in pace, sa-si gaseasca un om pe masura ei! Nu un badaran ca asta! Nu o merita pe mama ta! Explica-i si mamei tale ca nu e bine ceea ce face!

| flore45 a răspuns:

Draga mea e o situatie foarte delicata.Eu as implora-o pe mama mea sa nu se mai impace cu el deoarece tu nu il vrei(din cate am inteles eu)si ca el nu o merita, e prea buna pentru un badaran ca el.Incearca sa porti o discutie cu mama ta(doar voi doua) si explica-i toate cele.Mult succes draga.

| Rammadam explică (pentru flore45):

Sunt baiat tongue ok mersi...

| flore45 a răspuns (pentru Rammadam):

Nu ai pentru ce. Fundita?

| Rammadam explică (pentru flore45):

Stai sa vad daca mai vin raspunsuri...sunt indecis.....si maine e ziua decisivasad

| flore45 a răspuns (pentru Rammadam):

Mult succes dragule iti tin pumnii. Apropo ce varsta ai daca nu sunt prea indiscreta?

| QăuMăăă a răspuns:

E un om schimbator si profitor,din cate mi-ai dat de inteles,banii ii da pe bautura,marea majoritate si alte prostii.
Este imatur, vrea sa umileasca si sa foloseasca, eu iti zic, sa ai grija, si da, cred ca tot asa ar continua, poate v-a devenii si razbunator si va face multe alte prostii, pentru ca ai sunat politia si toate cele. Ce as face daca as fi in locul tau? Pai. As discuta cu mama. Deschis, i-as zice tot.
Bafta... Sper ca te-am ajutat intr-o oare care masura.