| JonD a întrebat:

Este o fata de care imi place de aproape 2 ani.Pana acum nu am avut curaj sa ii zic si nici nu vreau sa ma duc sa-i zic si ea nici sa nu aiba idee ce se intampla.Intr-o perioada mai proasta in incercarea de a face ceva am facut niste prostii in fata ei.Nu la mult timp de la ultima prostie ea a dat semne oarecum ca a cam deranjat-o si nu am vrut sa se intample asta.Acum m-am GANDIT sa ma duc sa-i cer scuze, dar daca tot am ocazia de a incepe o discutie cu ea as vrea sa o lungesc dupa imi cer scuze pentru ce am facut.Nu vreau sa ii zic ce simt acum, o sa ii zic dupa cand o sa simt ca e momentul.Cum as putea sa lungesc putin discutia.Multumesc fain happy Funda.

8 răspunsuri:
| AnonimDinRomânia a răspuns:

Las-o balta, esti in friendzone. Du-te si agata alta.

| JonD explică (pentru AnonimDinRomânia):

Ti-a zis cineva vreodata ca esti un om foarte antipatic?

| AnonimDinRomânia a răspuns (pentru JonD):

Nu merita sa pierzi prea mult timp cu o fata. Ai sa descoperi asta singur mai tarziu.

| JonD explică (pentru AnonimDinRomânia):

Si tot un am antipatic ai ramas, daca ai sfaturi de tot rahatu, nu iti recomand sa mai stai pe aici.

| sayWhaaat a răspuns:

Spune-ne si noua ce prostii ai facut in fata ei ca sa ne dam seama mai bine happy

| Aphrodytha a răspuns:

Totul o sa curga de la sine, nu trebuie sa-ti faci texte, textele enerveaza. Fi natural.

| IngerasIngeras2013 a răspuns:

Cel mai bine e sa fi natural, dar daca ramai in pana de idei, nu o lasa sa se plictiseascawinking, poti aduce discutia despre ce sporturi ii plac (fetelor uneori le place sa fie tratate ca fiind egale cu baietii), poti sa o intrebi despre planurile ei de viitor, poti sa o intrebi despre activitatea ei zilnica (chesti banale, dar sa o amuze putin, ca de multe ori fetele sunt cucerite prin ras), si daca vezi ca da semne ca ii face placere prezenta ta poate ar fi momentul potrivit sa ii zici ce simti (ca nu cumva si ea sa simta acelasi lucru pentru tine, si sa piarda sentimentele in timp)!

| stefanrokar a răspuns:

Spune-i ca o placi! Nu conteaza refuzul. Daca iti spune simplu ca nu te place, insista, dar daca nu vrea si nu vrea, renunta si cauta alta fata mai buna pentru tine.
Am facut de multe ori asta si am avut doar de castigat.
Dar, ca sa ai mai mult noroc, da-i si un TRANDAFIR, nu alata floare.