Ti-a zis cineva vreodata ca esti un om foarte antipatic?
Nu merita sa pierzi prea mult timp cu o fata. Ai sa descoperi asta singur mai tarziu.
Si tot un am antipatic ai ramas, daca ai sfaturi de tot rahatu, nu iti recomand sa mai stai pe aici.
Totul o sa curga de la sine, nu trebuie sa-ti faci texte, textele enerveaza. Fi natural.
Cel mai bine e sa fi natural, dar daca ramai in pana de idei, nu o lasa sa se plictiseasca, poti aduce discutia despre ce sporturi ii plac (fetelor uneori le place sa fie tratate ca fiind egale cu baietii), poti sa o intrebi despre planurile ei de viitor, poti sa o intrebi despre activitatea ei zilnica (chesti banale, dar sa o amuze putin, ca de multe ori fetele sunt cucerite prin ras), si daca vezi ca da semne ca ii face placere prezenta ta poate ar fi momentul potrivit sa ii zici ce simti (ca nu cumva si ea sa simta acelasi lucru pentru tine, si sa piarda sentimentele in timp)!
Spune-i ca o placi! Nu conteaza refuzul. Daca iti spune simplu ca nu te place, insista, dar daca nu vrea si nu vrea, renunta si cauta alta fata mai buna pentru tine.
Am facut de multe ori asta si am avut doar de castigat.
Dar, ca sa ai mai mult noroc, da-i si un TRANDAFIR, nu alata floare.
RODI8817 întreabă: