| Bewaree a întrebat:

Eu am avut o problema in familie cu mama vitrega si eram furios.Stati sa va spun povestea.Eu luam medidatii la mate in timpul vacantei de vara adica chiar in aceasta vacanta si eram furios din cauza mamei vitrege.Profu e un bun prieten de al tatalui meu dar foarte "porc"ca sa zic asa. Era la mine acasa eu fiind singur si m-a pus sa fac un exercitiu si nu am stiut. La sunat pe tata si a zis ca nu invat nimica si chesti, tata mi-a zis ca imi ia xbox-u PC tot si atunci m-am enervat si i-am dat vreo 2 pumni lu profu ala si am plecat. Acu in afara supararii pe care o are tata si omu ala pot pati ceva?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Ai exagerat foarte rau...trebuia sa pleci si gata.
Da, putea sa depuna plangere si toate cele daca era ceva serios dar asa cred ca o s-o rezolve cumva cu tatal tau intrucat sunt prieteni buni, asa cum ai zis si tu.

Cred ca o sa se rezolve de la sine insa tu o sa ai ceva probleme cu tatal sau.
Eu unul nu cred ca o sa se intample nimic. Daca era un strain atunci da, se puteau intampla lucruri mai rele dar asa cred ca o s-o rezolve ei amandoi cumva (profesorul si tatal tau)
Iti cunosc oarecum povestea...incearca sa te calmezi. Chiar daca nu o suferi pe acea mama vitrega tot trebuie s-o accepti intrucat tatal tau probabil ca o iubeste asa cum este...Ce fel de pumni i-ai dat? I-ai spart/rupt ceva din greseala? Daca doar l-ai lovit un pic atunci cred ca o s-o rezolve cumva cu tatal tau si nu se va intampla nimic grav.
Cel mai probabil o sa fii pedepsit foarte rau de catre tatal tau.
Bafta!

| Bewaree explică (pentru RainmakerX):

Doar l-am lovit putin. Nu foarte grav.

| RainmakerX a răspuns (pentru Bewaree):

Omule,ai procedat gresit, de asta sunt sigur.

Eu unul sunt de parere ca nu se va intampla nimic exagerat intrucat vor rezolva ei 2 cumva...doar sunt prieteni buni (el si tatal tau).
O sa fii pedepsit...asta daca nu esti deja. Altceva nu cred ca o sa se intample intrucat nu este lovit grav si este prieten cu tatal tau. Nu cred ca si-ar pune un prieten intr-o situatie penibila, nu cred ca ar face reclamatie pentru asa ceva deci o sa fii doar pedepsit, atat. (Eventual fooarte pedepsit.)
Bafta!

4 răspunsuri:
| William a răspuns:

Bravo, asa-i trebuie fu*u-l in gura. Nu o sa patesti nimic, decat ca tatal tau va fi foarte suparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, mie mi se pare ca adevarata problema e ca ai agresat o persoana si tu nu vezi nimic gresit in asta. Nu zic asta ca sa te critic sau ceva, dar omul ala poate ramane cu traume permanente, cum ar fi anxietate sau paranoia si ce faceai daca riposta, il omorai sau te omora el? Si scuze ca iti spun dar povestea asta mi se pare foarte vaga si facuta sa te avantajeze pe tine, mi-a dat exercitii, nu le-am facut, l-a sunat pe tata. Dupa parerea mea lipseste contextul. In plus, nu cred ca exista motiv pentru violenta, daca nu e in apararea ta sau a alor persoane. Si ce inseamna "Doar l-am lovit putin. Nu foarte grav." si asta e foarte vag. Nu zic asta pentru ca vreau sa te judec sau pentru ca te urasc sau mai stiu eu ce, dar trebuie sa realizezi ca e foarte gresit ce s-a intamplat. Sper ca intelegi ce vreau sa spun.