anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu cu prietena mea avem 1 an de relatie si ma gandesc ce sa fac, sa ma mut la ea si ai ei si sa stau acolo sau sa investesc bani la mine si sa stam aici? Diferenta dintre ce are ea si ce am eu ar fi undeva exprimat in cifre eu 6 iar ea 8 pentru ca lucreaza ai ei afara, dar ma tot gandesc ce sa fac, sa stau cu ai ei sau sa stau la mine, pareri?

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Pui pret pe ceva ce nu isi are rostul.
Mai conteaza unde stati?
Daca lucrati amandoi si va permiteti si sunteti si pregatiti, mutati-va singuri!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vreti sa stati impreuna atunci singur. o ideea foarte proasta sa locuiti cu parintii

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce 6 cifre breh? Adica tu cistigi niste SUTE DE MII RON pe luna iar ea cistiga ZECI DE MILIOANE? Sa avem pardon, dar asta se intelege. Plus de asta, tu la ea de ce incluzi banii alor ei? Nu ai detaliat de ce localitati discutam, ce poti face tu la ea, ce poate face ea la tine. Poate ca ar fi mai bine sa va mutati impreuna intr-un loc complet nou.

| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu bre, casa lui e de nota 6 si a ei de nota 8

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Geeezăs! Ok, am inteles ce vrei sa zici tu. Dar tot nu se intelege absolut nimic din ce a zis el acolo. Poate ca pentru unii 6 inseamna sa aiba buda acoperita in curte, iar pentru altii inseamna sa nu aiba aer conditionat in fiecare camera...

| Freya1 a răspuns:

Poate este cam devreme pentru mutat împreună dar dacă tot vreţi...
La tine dacă staţi singuri şi doar trebuie să investiţi ceva e mai ok decât să staţi la ai ei, cu ai ei. Dar dacă şi la unul şi la altul sati cu părinţii deja treaba se imput. Sunteţi tineri iar statul cu părinţii nu va face decât să vă îngreuneze relaţia.

| Lioana a răspuns:

Totul depinde de cat de bine te intelegi cu părinții fetei: daca sunt de acord cu relatia voastra sau nu, daca te plac sau nu, daca sunt oameni simpatici sau critici, daca fata vrea sa vina la tine sau sa ramana in casa ei... Se mai pune problema daca aveti posobilitatea sa va întrețineți singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine investește și stați singuri, e nasol sa stați cu părinții in casa, pe bune, nu e prea comod, totuși, sunteți tineri, nu cred ca e așa plăcut ca încă 2 persoane, poate trecute de 45 sa stea cu voi in casa, fa-ti frumos o casa, dacă nu ai cu ce, muncește, o casa buna, rămână cum se zice o viața și nu cred ca e așa important sa va mutați împreuna, asta dacă stați in același oraș, dacă stați in orașe diferite, da, cumva mutarea împreuna va poate îmbina mai bine, dar dacă stați la 2-3-5-6km unul de altul, nu e un incovenient, părerea mea!

| Stanciu_Agnes_Daniela_1994 a răspuns:

In primul rand, 1 an mi se pare prea puțin ca să vă mutați deja împreună, dar, daca tot vreți să o faceți, mai bine să stați singuri. Așa voi veți știi cât și ce puteți și nu veți auzi de pe la ai tai socrii cum baga strâmbe și nu vor exista certuri din cauza lor. Stați singuri.