anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu îmi doresc foarte mult sa mă apuc de sala. Am vorbit acum putin timp cu tatăl meu si el mi-a spus ca ma lasa. Când vroiam sa mă pregătesc sa plec la sala mama a venit la mine si a spus ca nu ma lasa(mai mult a tipat). A spus ca pe alta prostie nu am gasit sa arunc banii. Nu am inteles de ce nu ma lasa deoarece probleme cu banii nu exista si nici prea mic ca sa merg la sala nu sunt, am 15 ani straight face. De mic fac sport,chiar si acum fac dar vreau sa ma las,eu vreau sa merg la sala, nu mai vreau sa fac sport deoarece nu prea mai am rezultate si nu vreau sa pierd timpul aiurea. Eu vreau sa stiu cum sa îmi conving parintii sa mă lase la sala.(când m-am dus la taica-miu nici nu vroia sa audă de sala, iar când zicea ca ma lasa era chiar incantat de ceea ce vreau sa fac).

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 15 ani mi se pare cam ciudat. mai lasa corpul sa creasca putin, asteapta si tu pana la 17 18 ani si dupa tot o sa faci

| Adry05 a răspuns:

Probabil li se par inutil sa dai bani pentru sport... Considera ca ai putea sa faci asta si acasa, alta explicatie nu vad.

| Inferno a răspuns:

Poti sa-i spui ca dezvoltarea organismului nu reprezinta o prostie, ci un lucru absolut necesar.

De fapt viata unei fiinte umane se rezuma la doua planuri fundamnetale: cel intelectual si cel fizic.

Probabil mama ta vrea sa te orientezi mai mult spre partea intelectuala. Numai ca cele doua sunt interdependente. Mintea nu functioneaza la capacitate maxima atunci cand se afla intr-un organism defect.

Asa ca eu nu vad nicio logica in reactia mamei tale. Poate ar trebui sa o intrebi care e motivul pentru care nu te lasa.