Cred că ar fi mult mai ușor din punct de vedere medical să faci rost de vreo cinci creiere de delfin pe care să le conectezi în serie la propriul creier până când obții o capacitate cerebrală suficient de mare încât să înțelegi cât de hilară este ideea ta.
Aici în România nu știu dacă merge, dar în America e la ordinea zilei. Se numește "Go Fook Yourself"
Sperma, e necesar să o bagi la borcan și să o pasteurizezi la bain-marie că altfel nu ține, o să se acrească.
Baftă.
Nu se poate. Chiar daca faci schimbare de sex, nu devii femeie 100%. Nu vei putea fi gravida nici cu un alt barbat deci nici cu propria ta sperma.
Acel bărbat însărcinat care a nascut, de fapt el se născuse femeie și s Făcut tratament cu testosteron etc pentru ai creste par pe fata și corp și pentru avea o alură masculina. Dar ovare uter trompe etc. Erau acolo și de asta a rămas însărcinat și a născut. Dar păsărica ii rămăsese acolo.
Ok.
Eu nu sunt informat in domeniu, nu sunt interesat
)) atunci nu da informații eronate
)
Este posibil din punct de vedere teoretic, dar practic copilul acela s-ar naste cu grave deficiente - din acest punct de vedere este absolut necesar ca cei doi care concep un copil sa nu fie rude de sange apropiate.
Daca totusi prin absurd faci un copil asa si il vei ingriji ca o mama nu-ti faci probleme ca o sa aiba un tata de toata prastia, care de fapt nici el nu mai stie ce este?
Nu exista operatie de schimbare de sex. Exista operatie de taiere a penisului si creere a unui vagin artificial din faldurile de carne ramase.
Dupa aceasta operatie, noul femeie trebuie sa practice n proces numit dilatatie, prin care isi inserezi un dildo timp de 20 de minute pentru a preveni vindecarea ranii ramase in urma taieturilor. La inceput trebuie sa faci asta de 5 ori pe zi.
Altfel, ca si in bancul cu Iisus, se vindeca si nu mai ai nimic.
Acest ritual trebuie facut la intervale fixe, ceea ce inseamna ca nu poti calatori prea mult, trebuie sa faci asta in timp ce lucrezi, in timpul vacantei, in timpul oricaror activitati. Procesul dureaza toata viata, chiar daca didlaul se mai rareste in timp.
Mai multe detalii despre aceasta tortura absolut odioasa care dureaza o viata intreaga in filmuletul urmator:
https://www.youtube.com/watch?v=iQjrt01cwY8
Este un pret mic (si ireversibil) platit pentru a fii tu insuti. Chiar daca 40% din cei care se duc pe acest drum se arunca pe geam indiferent daca fac sau nu operatie.
Daca-ti tai cocoselul nu te transformi in femeie, nu-ti creste uter si nici restul componentelor necesare.
Sustin ideea cu creierul de delfin.
Pai imagineaza-ti ca iti iese schema, copilul o sa creasca iar cand va fi la scoala si profesorul il va intreba "cine vine la sedinta, mama ta sau tactu?" ce o sa raspunda saracul copil?
Să presupunem că îți iese șchema, faci operație de schimbate de sex. De unde faci rost de ovule? Sau crezi că o să le produci tu singur? Presupunem de dragul teoriei că da. Din moment ce sexul între frați este interzis pentru că au un material genetic mult prea asemanator și există riscuri, cum crezi că va fi in cazul tău?
De ce nu incerci cu o mama surogat omule? De ce vrei sa faci copii neaparat? Vai de capul vostru de oameni.
Oare cum putea arăta viața dacă o chestie ca asta era posibilă?
Îmi este frică să îmi imaginez.
alexx102428 întreabă: