Nu e bine s-o strezi cu multe telefoane /sms-uri, fiindca se satura si te lasa balta.
Salut,
Cum esti tu stresat si disperat, vrei neaparat sa-i confirimi asta.
Cum poti sa-i zici chestile astea? Am mai vazut penibilitati pe aici dar asta e tare.
Daca o simti mai rece, nu e de bine.
Acum daca o iubesti, nu trebuie sa fi asa stresant si disperat, nu faci decat sa o indepartezi.
Ceea ce deja se intampla dupa cum vezi.
Da, o stresezi. Si eu as pleca daca ar fi cineva sa ma bata asa la cap. Trebuie sa fii puternic si sa te arati ca atare, nu sa plangi ca un copil. daca vrea sa plece, pleaca chiar daca o bati la cap cu asta, ba chiar o indepartezi mai repede.
Pai o luna nu este asa de mult dar poate e genu care vrea sa fie mai libera nu sa stai pe capul ei.Dai libertatea necesara nu te mai teme ca o pierzi nu o mai stresa si atunci o sa vezi ca incet lucrurile vor reveni la normal daca e sa fie de tine
Buna! Parerea mea este ca ar trebui sa dai dovada de indiferenta si de barbatie in chestiile astea. E o luna, ce dracu... Nu ai probleme grave pe cap, familie intemeiata, plozi, avere si nu sti cum sa imparti. Indiferenta doare, si se vor inversa rolurile. Daca tot o pupi atata in... si esti tu femeia in loc de barbat e cam nasol. Gandeste-te si daca ai facut alegerea buna. Ca nu toate sunt capabile sa duca o relatie. Multe din ele intra fara sa stie in ce se baga.
Sper ca te-am ajutat! Restul faci tu ce crezi ca-i mai bine de cuviinta. A fost parerea mea!
Am facut si asta so mi-a zis ca nu imi pasa De ea
Isi revine ea. Stai kill.