| Puuuf a întrebat:

Eu si mama mereu ne certam din cauza stilului meu de imbracaminte si imi este frica sa nu stric asa relatiile mama-fiica.Cum credeti ca as putea sa ii spun ca nu imi plac fainele care mi le alege ea fara sa o supar?

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Este bine exact asa cum ai spus in intrebare.
"Mama, vreau sa-ti spun, fara sa te superi, ca nu vreau sa stric relatia dintre noi, dar avem stiluri diferite la imbracaminte si oricum eu port hainele pe care le cumpar, asa ca mi-as dori sa fii de acord cu lucrurile pe care mi le iau."
Nu stiu cum altfel ai putea, asta e ideea care mi-a trecut prin cap. Fii naturala si comporta-te ca de obicei!
Good Luck!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incearca sa gasesti un loc de munca, sa castigi bani si sa-ti cumperi singura haine. Cat timp ea munceste pentru ele si sunt cumparate din banii ei, lasa mult de la tine.

| darrio2007 a răspuns:

Sa ii spui cat mai frumos cu putinta.Hainele nu fainele.

| foxi a răspuns:

Ar trebui sa fi mai respectuasa cu mama ta! Ea le plateste pana una alta! Si gandeste-te ca mergi la scoala, nu la bal si atunci va veti intelege! Bafta!

| Cretzule a răspuns:

Eu ma imbrac punk dar maicamea ma incurajeaza sa imi iau ce imi place.

| AlecsandraG a răspuns:

Incercati sa imbinati ambele stiluri si astfel o multumesti si pe mama si e posibil ca rezultatul sa iti placa si tie.Incearca sa vezi ce iese, poate o sa te surprinda si pe tine rezultatul si o sa-ti placa ceea ce a iesit.Kiss:*

| Andaa_2747 a răspuns:

O doamne si eu trrec prin chesti asta cu mama mea

si de fiecare data cand ma duc la cumparaturi cu o prietena si imi iau cva.nu ii convine. dar NEVER si nu mai stiu ce sa faclaughing

dar oricum nu port ce zice ea.desi o deranjeaza

spune-i ca nu ea imbraca hainele si ca nu se mai poarta ce se purta si ca ar trebui sa iti alegi singura hainele si spune-i sa nu se supere ca oricum tu o sa te imbraci cum iti place nu?

| ioanaveve a răspuns:

Un ton cat mai jos si calm, vorbesti rar si linistita: Mama, te rog sa ma intelegi, insa nu tot ceea ce imi alegi tu pentru a ma imbraca se potriveste cu stilul meu de a fi. Poate fi si din cauza diferentelor de generatii dintre noi, insa nu vreau sa ajung sa ma cert cu tine dintr-un motiv atat de pueril. Te iubesc, te apreciez, insa gandim diferit, asa cum fiecare persoana este diferita. Te rog sa ma intelegi.' Si eu aveam probleme de genul cu mama si ma certam la cutite, pana a observat ca nu imi poate face nimic sa imi schimb stilul. Bine, sper sa nu exagerezi cu blugi rupti sau chestii prea obscene. Good luck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ta iti vrea numai si numai binele
Imbraca-te ca o fata cuminte, nu ca o destrabalata
happyhappyhappyhappy

| Dena01 a răspuns:

Pe langa ce s-a spus si inainte, poate ar fi mai bine, dupa ce iti 'pledezi situatia', sa faci si un compromis si sa ii asculti si ei argumentele si sa incercati, macar, sa ajungeti la anumite puncte comune si poate ar fi frumos din partea ta ca, stiu eu, cand se iveste o ocazie sau cand esti tu in dispozitia necesara de a o lasa si pe ea uneori sa iti aleaga hainele, sa iti compuna o vestimentatie macar pentru o zi, cand nu trebuie sa dai ochii cu prietenii tai, daca chiar nu iti plac deloc gusturile ei vestimentare! Eu zic ca ar fi frumos din partea ta si mami tau sigur ar aprecia asta! :*