anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt din Pitesti. Pana acum un an jumate am avut foarte multi prieteni si ne intalneam si ne distram. Marea parte din ei au plecat la facultate la Bucuresti si am ajuns sa ma intalesc foarte rar cu ei. Problema nu sunt intlanirile cu ei sau ca nu mai am prieteni.

Problema este ca vreau sa am o relatie serioasa cu o fata. Avand doar 3 prieteni aici cu care ma intalnesc rar imi este foarte greu sa imi fac o relatie cu o fata, sa cunosc persoane noi (intelegeti voi).

Nu stiu cum este mentalitatea in alte oras dar aici nu poti sa te bagi in seama cu o fata. Sau s-ar putea dar trebuie s-a cam stii ce sa spui ceva foarte destept ca sa o atragi.

Am incercat si pe facebook dar nu se poate.

Imi dati si mie niste sfaturi? Idul meu este me_blue_arrow daca e sa vorbim

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ca vrei o relatie cu ea si gata, daca refuza intreab-o ce ai putea face sa-i schimbi parerea si chiar daca prieteni sunt plecati incearca sa-ti faci alti noi ca doar nu e asa greu, nu te descuraja, succes.

| SskorpyonN a răspuns:

Spune-i ce simti frate atata chinuiala draci laci. thinking! eu asa am facut cu a mea. spune-i ce simti fi convingator si totul e ok dupa!

| Xoniaa a răspuns:

Buna! Sfatul meu e sa mai iesi si tu atunci cand te intalnesti cu prietenii tai prin oras, mai du-te si tu singur la cate o discoteca, bagate in vorba pe fb cu fetele invitale la suc, daca te refuza incerci cu altele, una sigur va veni pana la urma, nu le lua cu vrajeala, fi tu insusi mai bine, multa bafta la fete smug!