| DarkMenLight a întrebat:

Îmi place de foarte mult timp de o fata. E cu 2 ani mai mare ca mine. In vara nu mă suporta, chiar a dat și block. Cum i-aș putea propune sa ieșim la un suc, într-un fel pentru a ne recunoaște. Sau daca nu e ok, ce ar trebui sa fac? Cum as putea sa o conving?

34 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Deci e și mai mare și nici nu te suportă? laughing)) tu ori ești prost ori prea optimist

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

O bună educație găsești aici:
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Personal cred ca e mai usor sa placi pe alta, decat sa o faci pe cea curenta sa te accepte.

| Ineys a răspuns:

Pai sa vedem. Primul pas cred ca ar fi ca ea sa te suporte cumva. Ai zis cumva ca nu te suporta? Ghinion...

| DarkMenLight explică (pentru Ineys):

Gen acum nu mai are nimic cu mine

| Yurisa a răspuns:

Sa o lasi balta. Daca o sa continui vei inrautati situatia. Nu e nimic mai naspa decat sa vezi un disperat care te agaseaza non stop

| Alexuţ02 a răspuns:

Normal că m ai blocat când te simți atacată și simți că nu ai dreptate, ionească atâta timp cât spui niște chestii asumă-ți.

| Dorotheea21 a răspuns:

Omg surprise

| Dorotheea21 a răspuns:

Inteleg obsesiile din realitate, (daca esti cine intuiesc) pentru ca nu am incotro, nu va pot schimba eu.
Sa ma urmaresti insa si in spatiul meu de aici, arata urat, a altceva.
NU ti'am dat niciodata 'block', ti'ai schimbat tu numele de doua ori, si contul!
Te rog frumos sa iti cauti pe cineva mai potrivit pentru tine, o sa iti fie mult mai bine decat sa ma urmaresti pe mine de dupa colturi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Vorbesti singura?

| Dorotheea21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am raspuns celui care a pus intrebarea.
Astazi am aflat ce este cu el.

Pai n-a mai intrat de vreo 5 zile

| Dorotheea21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cu numele acesta, dar crede'ma, a intrat.

Toti s-au indragostit de tine nu

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Paranoica, se crede buricul pamantului laughing

| DarkMenLight explică (pentru Dorotheea21):

Nu, nu sunt eu. Nu urmăresc pe nimeni eu?‍♂️

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorotheea21 si talentul ei extraordinar de a se face de rahat laughing

| Justme32 a răspuns:

Ai numărul ei de telefon? Dacă da, trimite mesaj cum că ești la spital la Urgențe și că i-ai scris din instinct, să nu se deranjeze. Te va suna, te întâlnești cu ea în fața spitalului apoi ieșiți la o cafea. Și totuși, ea fiind cu doi ani mai mare ca tine., ea vrea să vadă dacă ești suficient de matur să o respingi și se va întoarce la tine, fie vrea să vadă cât de inventiv ești. E un gest cam disperat ăsta iar lor nu le plac disperaţii

| johnnny123 a răspuns (pentru Justme32):

Deci în prima parte îl sfătuiești să facă un gest disperat și infantil, apoi la final spui că fetelor nu le plac disperații și infantilii...

Foarte logic, ești un sfătuitor extraordinar. Bănuiesc că și tu ai cucerit o groază de fete.

| xsl1ck a răspuns:

E extrem de traumatizant ca o persoana care te uraste sa fie urmarita de tine. da-i pace mai sunt fete dragute si de treaba.