| badearazvan a întrebat:

in cateva zile va fi ziua mamei mele ce i-as putea cumpara? nu ceva foarte scump si nu spuneti sa ii fac eu ceva ca nu am talent

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Un buchet de flori si o ciocolata.

| spiridus25 a răspuns:

Vrei sa-i faci o surpriza? Ce spui si de o trusa de manichiura profesionista, una care i-ar fi trebuit de mult, dar pe care nu s-a indurat sa si-o cumpere singura? Inlocuieste-i trusa veche cu cea noua si plange-te ca ti-ai rupt o unghie. Automat mama va da fuga sa-ti aduca o pila, doar ca in loc de instrumentele ei vechi va gasi cadoul tau. Surpriza!
Alte mici rasfaturi de care mama se va bucura cu siguranta ar fi o trusa cu cosmeticele pe care le adora sau un halat de casa din matase.
Oricat ai vrea sa tragi spuza pe turta ta, mama te va aduce mereu pe calea cea dreapta si iti va aminti cum s-au petrecut lucrurile de fapt. De ce? Deoarece pentru ea o amintire cu tine valoreaza mai mult decat un pumn de aur. La mame au foarte mult succes cadourile simbolice, care ii transmit dragostea ta si intentia de a-i oferi un cadou care sa bucure sufletul ei de mama prin mesajul gravat pe cadou. Mesajul face deosebirea. Chiar daca ii cumperi o solnita, simplul fapt ca ea poarta un mesaj pentru mama o va face deosebita.cadouri personalizate pentru mama
Mama ta bea cafeaua in fiecare dimineata? Gandeste-te numai cu cata placere va savura fiecare inghititura daca va admira mereu poza de pe cana cu voi doi imbratisati alaturi de un mesaj de genul: "Iti multumesc ca mi-ai fost intotdauna alaturi. Te iubesc, mama." sau "Primeste in dar toata recunostinta si iubirea mea." Sau " Mama esti cea mai buna prietena a mea."
. Ce spui de un aparat de masaj pentru picioare sau un cos de picnic care sa genereze o masa la iarba verde cu toate familia si multe amintiri frumoase?
Cercei colorati
O geanta la moda
Buchet de trandafiri
o poza cu familia si pusa in rama este o idee originala
punga cu surprize
Cosuri cadou cosmetice pentru femei
cadouri personalizate
Florile nu vor da niciodată greș.
Doar dacă mămica este alergică la polen, altfel sunt binevenite! Poți să îi faci un buchet din florile preferate sau mai bine să alegeți o floare în ghiveci, de care să se bucure mai mult timp. Desigur, puteți să mai strecurați o mică atenție, ca o broșă elegantă din argint sau o brățară.
O masă în oraș, la restaurantul preferat.
Ar fi frumos să mergeți întreaga familie, dar numai dacă aveți programare, altfel riscați să rămâneți nemâncați.
Parfumul preferat, deși sticluța este încă plină.
Femeile îți iubesc parfumurile, de aceea o sticluță în plus din acea licoare magică nu va fi refuzată. Sau dacă îi cunoașteți preferințele, puteți încerca o aromă nouă.
Cutie pentru bijuterii.
Femeile nu au niciodată destule bijuterii, de aceea colecțiile lor cresc sensibil anual. De aceea, o cutie pentru bijuterii deosebită este un cadou potrivit.
Coș cu bunătăți.
Puteți comanda unul deja alcătuit sau să faceți unul personalizat care să conțină bomboanele ei preferate de ciocolată, fructe exotice, caviar, un vin bun și alte deserturi deosebite. O mică bijuterie nu va nici ea în plus.
O carte sau o colecție de CD-uri cu artistul preferat.
Atunci când îți ia puțin timp pentru ea, are nevoie de o lectură reconfortantă și de muzică bună. Nu ai cum să dai greș cu ultimul roman al autorului ei preferat sau cu cele mai melodii de relaxare.

| GabyDany a răspuns:

O bratara, cercei, flori, dar ceva foarte frumos ce o v-a bucura foarte mult este un buchet de flori si o foicica iar toata familia sau doar tu sa scrieti pe ca. Te iubesc si ceva dragut despre ea laughing poti lua si un catelusi