Tupeul il aveam si inainte, doar ca ma parasea in anumite conditii. Schimbarea asta se datoreaza unui proces de gandire, unor oameni de nota 10 si mie mai ales ca am putut trece si peste acest ultim "obstacol"
Pozeaza, inrameaza. Prinde bine un Oscar, sa am si eu hoarda de groupies care sa ma fugareasca prin oras cerind semnaturi pe o tzitza.
Cred ca vrei sa zici de Roxana ( asa o chema parca ) Bebenco ( aia care a facut-o cu mai multi dupa ce a fost drogata de aia ), si nu, n-am nici o treaba cu aia si nu cunosc nici o Ramona.
Mai da, intr-adevar fetele au fost ok, la fel si eu. Nu-i problema, oricum nu cautam ceva anume, am mers unde m-a dus curentul sa zic asa
Da breh, problema era de abordare initiala. La o adica si mie mi-e adesea greu sa intru in vorba cu persoane necunoscute, indiferent de sex, si e o problema pe care o au multi dintr-un motiv sau altul. In alta ordine de idei, dupa ce ai stabilit niste puncte comune, nu e mare filozofie sa ajungeti sa ocupati niste spatiu in acelasi timp. P.S. Noroc cu internetul pentru multi/multe. Bine, pentru unii muma, pentru altii ciuma.
P.S. 2 - si ultimul - Hai sa vedem ce avem de cistigat sau de pierdut daca: 1. El tromboneste si noi il credem. 2. El tromboneste si noi nu il credem. 3. El spune adevarul si noi nu il credem. 4. El spune adevarul si noi il credem.
Păi e doar în mintea ta ce crezi că au crezut ele despre tine. De ce te-ar mai cauta?! Uite cate ai facut! Esti nebun
Ca o fi real, ca n-o fi e treaba ta, pot exista bine merci situatii d-astea, te ajut ca esti baiat finut si n-am nimic cu tine.
Ideea care e, cum ti s-a mai zis pe aici poate ele s-au grabit si voiau sa te mai cunoasca, poate nu sunt sigure pe ce simt ele, poate intuitia lor a fost buna, poate si-au dat seama ca nu te plac, next pana iti gasesti aleasa. Daca veneai sa le iei cu tancul de acasa se udau instant, trebuia sa incerci : D
Nimic din ce ai relatat ca ai facut tu cu referire la aceste fete nu arata ca ti-ai fi dorit ceva serios, iar daca asta au observat si ele, ce rost ar fi avut sa-ti dea mesaj?
Desigur, exista si varianta ca ele sa fi asteptat mesaj de la tine.
Nici nu o știu pe Roxana aia...e o carte citisem câteva capitole acum ceva ani - suge-o Ramona.
Concluzia poate fi ca atunci când un om e prea plin de el nu prea mai vede semnalele atât de corect.
Cand un om iti ofera niste mesaje corporale involuntare ( de ex cand se joaca fata cu parul cand e langa tine, cand se da sa stea cat mai aproape de tine, etc etc... Nu poate insemna decat ca te place )
Nu ma intereseaza daca ma mai cauta sau nu, cum au venit astea o sa vina si altele. Eu era mcurios de cum au gandit ele toata treaba in fiecare caz in parte.
Si ce am facut asa rau? Zici ca l-am impuscat eu pe Ceausescu
Dupa cum am spus si la altii... Nu-mi irosesc timpul scriind niste minciuni. Ce as avea de castigat de la ele? Nu sufar de nebagare in seama sau mai stiu eu ce.
" te ajut ca esti baiat finut si n-am nimic cu tine" aici citezi din ilikebounti ( sau cum naiba se mai scrie )? glumesc si eu
Oricare ar fi fost motivul eu n-am cum sa-l aflu ca n-am cum sa intru in mintea lor acum sa le citesc gandurile.
Lasa tancul ca nu rezolvam nimic cu el mai mult ca sigur au ajuns in punctul ala de care zici si fara tanc. Oleaca de tupeu, o discutie buna si niste atingeri fac "minuni"
Cu prima nu am pus sentiment si suflet dar daca se ajungea mai departe si era totusi sa fim impreuna investeam usor usor. Am fost ranit ca am dat cam mult deodata si nu mai vreau sa ma "frig"
Cu celelalte chiar nu am vrut nimic ( cel putin a doua... ) au fost niste poame cu care chiar nu aveai ce face ( sau eu cel putin )
Tot ce e posibil
E un caz mai vechi, mi se pare ca eram prin liceu cand am auzit de ea. Si de cartea aia am auzit si am folosit titlul in niste vorbe de ale mele dar de citit nu am citit-o ( cu toate ca mi-a fosty recomandata de cateva ori )
Așa cum tu nu ai simțit nimic pentru ele probabil că nici ele nu au simțit nimic pentru tine și au hotărât să nu continue relația. Deși cu a doua poate mai ai șanse dacă o prinzi fără prieten, dar doar la sex, nu te aștepta la relații.
Pentru ca nu le-a pasat si nu au pus sentimente si nici suflet in toata chestia aia.