| o0Mihai0o a întrebat:

Inainte sa ma nasc, parintii mei erau foarte tineri ( mama - 18 ani, tata -21 ani ). Peste ceva timp, mama a ramas gravida cu mine. Tata nu era de acord sa ma nasca deorece " erau prea tineri ". Mama s-a dus la spital sa ma avorteze dar a vazut ca eram format acolo. Tata i-a zis : " Ori avortezi, ori ne despartim ", iar mama a preferat sa ma nasca. A trecut timp, eu cu tata nu prea am tinut legatura si eu, cu mama am mers in Franta e cand aveam vreo 5 ani. Peste cativa ani, aveam 8 ani si ne-am intors in Romania. Am mers la el acasa ( el statea in Oradea, iar noi in Cluj ) si mereu era cu o alta femeie dar ne-am obisnuit cu asta... Dupa vreo 3 luni ( vacanta de vara ), ne-am intors ( eu & mama ) in Cluj. De atunci, de la 8 ani, pana acum, am 13 ani, tata, nici nu ma mai sunat sa imi zica la multi ani nici macar de ziua mea. Am trecut peste, cu gandul ca poate asta mie dat si intr-o zi, de vreun an, am aflat ca s-a casatorit si are 2 copii pe langa mine. El sta acolo in conditii foarte bune deoarece au foarte multi bani. Si pe facebook, mereu vad poze cu familia lui si copii, si cu mine nimic.
Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Dragoste cu forţa nu se poate iar tatăl tău cred că deja a luat decizia de a te renega complet. Să ştii că ignoranţa doare cel mai tare. Tratează-l la fel şi uită-l. Nu merită să-l numeşti tată. Fii un copil bun şi fă-ţi mama mândră, că ea într-adevăr merită toată iubirea şi aprecierea ta.

Numai bine!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ai o mama de aur, si un tata de... pardon, ai numai mama. Bine ca e de aur.
Daca nu apare tatal tau in acte, este cam greu, dar nu imposibil, sa obtii ceva de la el. Dar este posibil ca lupta asta prin tribunale, sa va lase un gust amar, mai ales mamei tale. Gandeste-te bine la acest lucru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dragoste cu forta nu poti primi, insa pensie alimentara da.

| AtateaConditii a răspuns:

Sa il uiti, aminteste-ti ca el nu te-a vrut viu si tu inca il cauti. Lasa-l la familia lui si cand vei creste vei deveni un om de succes si ii vei arata ca o duci bine fara el, iar el te va cauta intr-o zi si tu ii vei spune ca l-ai cautat intodeauna dar nu te-a primit iar el te cauta o odata si nu il vei primi. A avut ocazii, le-a ratat, ceau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-i mai spui tata. tata nu e ala care a dat de doua ori din fund nu stiu cand si gata.mai e si prostia fetelor care cred ca daca fac sex cu un prost gata au rezolvat ceva.intr0un cuvant tu NU ai tata.ai numa mama.in alta ordine de idei, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca o femeie care a avut si alti parteneri, NICIODATA, dar NICIODATA nu va sti al cui e copilul de fapt.nici chiar dupa testul adn.