| Mikis32 a întrebat:

Incep prin a va cere vreun sfat ceva.Am 16 ani,sunt băiat mai timid, însă când e nevoie răspund după măsura. Poate sunt eu destul de mic, cu capul copilăresc? ..Deci,am un tata foarte perfect...Vine seara beat, ma tine la vorba(vreo 30 minute). Poate sa îmi dea vreo doua, și mamei mele.Chestia e ca eu nu înțeleg ce naiba are,oare prea acra e viața lui? El e o așa persoana ca începe conflictul mai de la nimic.
Acum o luna m-a întrebat unde vreau sa plec sa învăț, eu i-am spus in România, la liceu cu program sportiv.Si de atunci a început problemele cu el.
Din cauza ca o mai atinge pe mama, o numește cum vrea el, eu vreau sa-l bat.Nu acum, ci peste timp.
Eu nu vreau sa ajung ca el, sa-mi bat soția sau copiii.Il urăsc, foarte tare.EU NU ÎNȚELEG DE CE O LOVEȘTE PE MAMA.

Răspuns Câştigător
| Nilsson a răspuns:

Cand un om e beat nu mai are niciun discernamant, nu ai cum sa gasesti o explicatie logica in comportamentul lui.
Trebuie sa vorbesti cu el cand nu e in stare de ebrietate, poti sa ii explici avantajele unui liceu sportiv, nu dai bacul la mate si ai sanse mai mari sa dai la o facultate de sport, sa devii profesor de educatie fizica eventual.
Mai rabda-l un pic pana intri la liceu, sa nu faci vreo prostie.

| Mikis32 explică (pentru Nilsson):

Nu de profesor ci de Fitness trainer.

| Nilsson a răspuns (pentru Mikis32):

Si mai bine. Mult succes!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa s-a (s-au) invatat, deja nu ai ce sa schimbi, orice conversatie va avea 2 rezultate :1 NEAGA ca a lovit-o. 2. O sa promita ca nu o sa mai beie (dar nu o sa-si tina promisiunea)

| Doja a răspuns:

Incearca sa-l prinzi pe tatal tau cand e treaz... si stai de vorba cu el. incearca sa vezi care e problema lui reala.

oamenii nu se apuca de baut din senin... are o problema foarte grava undeva. fie il enerveaza la serviciu ceva, fie aveti un credit si ii e frica ca nu il poate plati, fie... nu stiu, sunt multe posibilitati.

Daca afli asta o sa afli care e problema lui, si poate avand pe cineva cu care sa vorbeasca se va potoli.

| secrrettt012 a răspuns:

Încearcă să vorbesti cu mama ta, de ce accepta un astfel de comportament din partea lui? De ce nu face nimic? În legătură ca nu vrei sa faci si tu ca tatăl tau, depinde doar de tine, de ce mentalitate o sa ai cand o sa mai crești. O sa isi dea el seama mai tarziu si crede-ma ca va regreta si nu o sa mai pună gura pe alcool. Eu zic ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ce te deranjează la el. Să îi spui ce gândești, poate asa va realiza si el ca inca mai are un copil de crescut.