Iata un raspuns pe care l-am mai dat si care s-ar putea sa te satisfaca :
Imi place ca fata sa fie frumoasa, sa aiba un corp superb, cu un caracter impecabil, desteapta foc si cu un simt al umorului bine dezvoltat, care se imbraca elegant si cu gust, culta si civilizata, care stie sa iubeasca si sa fie tandra, care poate sa-mi fie partener si camarad, care stie mereu ce este corectitudinea, care stie sa-mi castige si sa nu-mi piarda increderea, care are viata bazata pe principii de la care nu se abate, care isi doreste sa realizeze ceva in viata (familie si cariera ),...
Daca vei invata sa te construiesti aproximativ aceste descrieri cu certitudine li vei gasi pe adevaratul si unicul FAT FRUMOS!
Eu iti doresc sa ajungi sa-ti implinesti visul!
Eu sunt ft dar raspund in locul lor fi atenta exista 2 feluri de baieti 1. baieti care vor numa sex ( la categoria asta intra baietii care cauta fete cu forme perfecte. nu conteaza daca e proasta pentru ei e tot una daca e buna la pat) si 2. baieti care vor o fata cuminte( la categoria asta intra baietii care vor de la o fata sa fie ingrijita, sa fie desteapta, sa aiba simtu umorului si sa nu fie geloasa) intre noi fie vb baietilor nu le plac fetele geloase sau fetele care isi dau cu prea mult fond de ten succes!
In primul rind conteaza frumusetea interioara, acea frumusete unica pe care sufletul o reflecta si care v-a ramine neschimbata, fata de frumusetea exterioara care este trecatoare. Important in viata este sa ca persoana de linga tine sa vada asta, si tu la fel. Daca nu sintem capabili sa realizam acest lucru in scurt timp ne pune intrebarea :"de ce trebuie sa m-i se intimple asta tocmai mie " Sa fii iubita asa cum iti doresti de cine te merita!
Pai o fata trebuie sa fie frumoasa si desteapta. Daca unor baieti le plac fetele care voi credeti ca ele sunt bune numai de sex, va inselati deoarece se oate sa arate bine sa fie si desteapta si cuminte
Ce o sa faci daca un baiat o sa zica ca prefera o bruneta cu par scurt, inalta, cu ochii verzi care sa fie sportiva si altul o roscata de statura medie cu bucle si foarte copilaroasa?
Inteleg ca vrei sa iti faci o parere dar totusi gusturile difera de la o persoana la alta si nu te baza pe faptul ca daca 9 tipi prefera o blonda si al 10-lea o sa o faca. :*
Deci, fii atenta si baga bine la cap! Fii tu insuti in fiecare clipa, naturala, spontana, nu te lua dupa una sau alta, ca fa aia si nu fa aia. Poarta-te firesc.Primul lucru e sa fii ingrijita si sa mirosi bine, spala-te ori de cate ori simti ca e nevoie, foloseste deodorante, nu musai sa ai un parfum extravagant si sa mirosi de la 3 poste.Alege-ti un parfum care sa se potriveasca cu personalitatea ta, cu caracterul tau.Tot timpul sa fii curata, ingrijita, fara prea multe chichite, zorzonele sau chestii stralucitoare. Unghiile sa nu-ti fie murdare, etc.Intelegi la ce ma refer aici, inclusiv la igiena intima. Unii barbati, in special cei din zodia fecioara, au simturi extraordinatr de fine si ascutite, pot detecta orice urma de mirosuri, fie placute sau neplacute.Si,nu vei sti, cand cum si de ce fug de tine? Just? La capitolul vestimentatie, o tinuta lejera si cu mult bun simt, e de preferat in locul a ceva extravagant, scump, ori!-fuste exagerat de scurte. E posibil sa fii victima si sa te trezesti ca nu stii de ce! Multi barbati prefera o femeie imbracata bine, elegant nu neaparat cu lucruri de firma sau extravagante de tot felul si in acelasi timp sa fie simpla.De multe ori, o femeie imbracata in costum, cu sau fara cravata sau papion, starneste mai multe simturi si admiratie decat una cu o fusta mini exagerat de scurta, fie tanara sau, mai in varsta(intre noi fie vorba, femeile care au incredere in ele, in farmecul lor, pot fi cat de urate, dar nu se imbraca cu ceva scurt scurt, si, arata ff bine, prin insusi faptul ca au incredere in sine!). Important e sa fii calma, sa ai sangele rece tot timpul, capul pe umeri si picioarele pe pamant si sa nu te pierzi cu firea sub absolut nici o forma! Sa ai controlul situatiei in mana ta.Mai ales la prima intalnire.(ai vazut filmul HITCH, cu Will Smith si Eva Mendes? daca nu, cauta-l, mai inveti ceva din el)Nu folosi limbajul de cartier, cuvintele de pe chat sau stiu eu, vulgare, imprumutate de cine stie unde. Fa asa, si o sa te placa oricine.Si,cauta si citeste cartea Limbajul Trupului, te vei putea documenta mai mult decat bine. Te asigura de asta, un cunoscator care are o varsta si a citit ceva la viata lui.SUCCES in toate sa ai!
Pai sa arate bine si sa fie desteapta! degeaba arata bine daca nu are nimic in cap)
anonim_4396 întreabă: