Hey.
Nu vreau sa fiu prea dura, dar tot tu ai sa suferi, crede-ma.
Mai bine incerci sa vorbesti cu ea dar nu din orice chesti banala ci doar un simplu "Hey, ce faci" si un semn d-ala innocent cum ne place noua "". (smile). Daca nu iti raspunde atunci incerci alta data, poate are treaba, nu trebuie sa te gandesti la ce-i mai rau.
Dar daca nu iti raspunde nici peste o ora sa nu mai insisti, noua nu ne place cand cineva insista din prima.
Dupa ce va intelegeti putin mai bine mai poti scrie cateva mesaje in +.
Eu ti-as sugera sa incerci sa vezi cum e ea si cum se comporta sa vezi daca totusi si ea ar putea sa te placa.
Ea sigurat nu o sa iti raspunda din prima pentru ca asa suntem noi, fetele.
E o idee buna ca lupti pentru ea indiferent de sanse, mult respect din partea mea ca ai curajul sa faci asta.
Mai vorbesti dar sa nu ii spui tot din prima sau problemele tale, chestii. Nu sti pe cine nimeresti si poate o sa te arzi, dar totusi sper sa fie bine! Mult succes, bye! :*
Incearca sa o bagi in seama, fa-o sa zambeasca mereu, arata-i ca o iubesti prin cuvinte dulci cum trebuie tratata o fata, si dupaceea vezi rezultatul. In timp invit-o in oras... Funda!
Ei bine, daca ea nu iti impartaseste aceleasi sentimente atunci poate fi in zadar. Poate are pe altcineva.
Daca vrei sa o cuceresti e simplu , fetele se lasa greu, dar si cand se lasaa...
Vorbeste mereu cu ea, intreab-o daca e suparata, sa o intelegi( ne place asta la un baiat, sa fie intelegator ), cumpara-i chestii micute, o floare, orice incat sa ii arati ca o placi.
In orice caz, fi natural ca sa fi sigur ca te place pe tine :* Bafta!
Off sa-ti amintesc ca esti BAIAT... spune-i in fata ca o placi ce este asa de greu?
ca baiat nu este nimic rusinos sa-i spui unei fete ca o placi, nu isi poate batte joc o fata de tine...ca fata este total pe invers
bafta si mult curaj...sunt sigura ca nu o sa reactioneze urat, chiar daca nu te place si pana la urma ce o sa se intample
Mai arunca cate o privire lunga cand se uita si ea la tn...si dai tu un BUNA sa vezi daca raspunde... daca nu are macar bunul simt sa raspunda mai bine o lasiiiiiiiiiii. Funda?
Daca ai luat decizia ca nu o sa te opresti sa o iubesti si nu incetezi pana nu esti cu ea de ce ne mai intrebi pe noi?
Nici tu nu stii ce vrei. Ti-e frica totusi nu cumva sa pierzi timpul degeaba.
Daca observi ca te evita si nu te place, poti dar sa iti iei angajamentul sa vezi ce fel de baiat place ea.
Apoi te gandesti daca acel baiat vrei si tu sa devii. Daca trebuie sa faci eforturi supraomenesti pentru a deveni acel baiat, las-o balta.
Nu stiu nu mai pot sa imi iau gandul de la ea mereu vad zambatul ei pe pereti peste tot nu stiu ce sa fac
anonim_4396 întreabă: