| Yoloo4437 a întrebat:

iubita mea face anul acesta 18 ani si nu stiu ce sa ii iau, imi puteti da niste idei? Fara ursuleti (nu se da in vant dupa ei, lant si cercei i-am luat, bratara i-am luat, ceva personalizat cu noi doi i-am luat.) Am ramas sincer fara idei. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Ce preturi au bratarile alea recomandate mai sus laughing
Cu banii aia iei o masina second hand.

Un cos cadou cu lucruri care ii plac (ciocolata preferata, sampanie, cafea daca ii place). E prietena ta, trebuie s-o cunosti. In mijloc pui o felicitare personalizata.

Daca ti se pare putin (depinde si ce pui in cosul ala) poti sa adaugi cati trandafiri vrei.

Trebuie sa fii inventiv. De exemplu poate este innebunita dupa un serial, joc etc, poate ii place mult o culoare. Foloseste informatiile pe care le ai.

23 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Un vibrator. No joke.

| relian a răspuns:

Ia o bratara de la Tiffany and co si poti scrie cu laser ceva initiale, sigur bratara ce ai luat stiu si eu candva nu are asa ceva laughing Sau sunt firme care pot grava cu laser cuvinte, dar calitatea bijuteriei este mai slaba. Tiffany face chestii de calitate.
Cam asta ar fi ideea, am vazut o bratara f frumoasa din argint si cu o inimioara cu o culoare wow, iar pe spate se poate grava doara 3 litere numa, dar asta e.
In cazul in care iti da liber laughing ea va ramane cu bratara, sigur nu o va arunca cai va place la nebunie, chiar daca e de la tine laughing si va avea acele intiale, poate alea tale sau ambele laughing Macar o sa fii impacat asa cu ideea ca a ramas cu ceva de la tine laughing

| SkyPilot a răspuns:

Un lantisor de aur pentru talie. Un moment intim in care poarta doar acel lantisor este de neuitat.

| xerxes1 a răspuns:

Ar trebui sa-i dai ceva nu sa-i iei.

| ACTH a răspuns (pentru xerxes1):

Buna rau asta laughing)

| Yurisa a răspuns:

Eu zic sa platesti pe cineva sa faca un portret cu ea (sau cu voi) si sa il inramezi.

| Justme1997 a răspuns:

Tu o cunoști, tu știi ce ii place in general. Parfum, carti, accesorii, ceva gadget, paleta de farduri, îmbrăcăminte etc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani

| Yoloo4437 explică (pentru anonim_4396):

Ce farmec ar mai avea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un Lamborghini rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un dus galben.

| DorelExpertu a răspuns:

Ia-i virginitatea, daca o mai are, desigur.

| 2EXA a răspuns:

Nu trebuie sa ii iei neaparat ceva personalizat.Pur si simplu du-te si cumpara-i ceva dragut, ornamental dintr-un magazin (spre exemplu : Pepco; i-ai o rama draguta si simpla cu un mesaj motivational, i-ai o planta decorativa care sa o puna pe un raft si sa arate classy, cumpara-i o patura pufoasa, lumanari parfumate.Noua fetelor ne plac chestiile de genul.Ai putea totodata sa o inviti seara la o cina romantica, sa ii pregatesti un dormitor romantic cu lumanari parfumate, trandafiri etc[ daca este genul ei].

| GanduriDeCafea a răspuns:

O zi doar pentru ea si doar cu ea, o iesire intr-un loc mai special, buchet de flori si multa afectiune.

| 1Marinn1111 a răspuns:

Un buchet de flori neaparat, ii poti face o brățară personalizată cu voi 2 ( poza voastră ), sau cum a zis cineva mai jos un portret ar fi minunat. Sau ii poti lua un tott cu un buchet de flori și niște baloane cu numer 1 si 8.

| Anonimaaaxgar a răspuns:

Eu sunt fată iar la majorat îmi doresc să fiu cerută în căsătorie

| Yoloo4437 explică (pentru Anonimaaaxgar):

Cam greu, eu sunt mai mic fata de ea

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimaaaxgar):

rolling on the floor

| euveverita a răspuns:

Https://goo.gl/images/Z9LPQn
Sigur nu dai gres

| Adrian_Costin_1999 a răspuns:

Depinde de banii pe care esti dispus sa ii dai!

| Yoloo4437 explică (pentru Adrian_Costin_1999):

Nu prea conteaza banii, bineinteles, nu ii iau masina acum dar ceva normal.

| lani222 a răspuns:

Daca ii plac florile poti sa-i dai clasicul buchet de trandafiri reali + 1 artificial sau un trandafir criogenat. Daca e o fire romantica adauga si niste citate romantice.
Am observat ca incep sa devina populare si cadourile handmade de genu scrisorilor 'deschide cand' ( open when letters din engleza care au devenit destul de populare si la noi)
Stiu pe cineva care la aniversarea de 3 ani i-a daruit un jurnal cu date importante din relatia lor, cu poze si tot tacamul.
Daca stii ca isi doreste ceva de mult timp ai putea sa ii indeplinesti dorinta.

| IloveAnime1192006 a răspuns:

( asta cred ca mai auzit-o dar in fine) Ia un borcan si pune in el biletele.Pe biletele sa scrie motive pentru care o iubesti...Si sa scrii pe borcan motive pentru care te iubesc.
O crete si un trandafir...
In orice caz...Cred ca orice i-ai da cred ca o sa ii placa daca te iubeste cu adevarta.Alte idei nu mai am.