| unsernamecontre a întrebat:

Salut tpu.la scoala trebuie sa ne facem cadouri intre colegi iar eu trebuie sa-i fac cadou unei fete dragute si nu stiu ce sa-i dau.va rog sa ma ajutati.as prefera raspunsul unei fete.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vă jucați Îngerașul?
Dacă e așa, încearcă să te folosești discret de ceva să afli ce îi place, prin bilețele să afli sau prin intermediul colegilor care sunt mai apropiați de ea. Ia-te după sugestia lui Jυsтℓσяγ, încearcă o bijuterie finuță (nu cred că îți permiți de aur sau argint și nici nu îți recomand) de plastic sau cu pietre semiprețioase, am văzut la Universitate în București acum câteva săptămâni brățări. Ceva în genul ăsta: http://www.crafty.ro/produse/50743-bratari-semipretioase
Sau poți să îi iei ceva folositor, un tricou cu trupa preferată, un cd, ceva ce știi că are nevoie și i-ar face plăcere. Ai putea să afli pasiunile ei dacă nu le știi deja și în funcție de asta să te ghidezi.

7 răspunsuri:
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ia-i o pereche graguta de cercei, ca d-astia se gasesc la toate preturile.

| unsernamecontre explică (pentru Jυsтℓσяγ):

e super ideea dar ea nu poarta cercei ii detesta

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru unsernamecontre):

Cati ani are ea?
Ca depinde si de varsta, sa stii ce cadou i s-ar potrivi.
In fine, ce spui de o bratara atunci?

| unsernamecontre explică (pentru Jυsтℓσяγ):

13 merge spre 14

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru unsernamecontre):

Http://www.crownfashion.ro/catalog/lan%C5%A3-decorativ-blugi-104968
Nu ii cunosc stilul dar eu spun ca ar fi un cadou care ar merge.

| Deyutzikaa a răspuns:

Cumpara-i o cana cu desen de sarbatori pe ea si ciocolata. Daca nu ii poti cumpara de ex. o esarfa.

| ZambetheFalse a răspuns:

Vrei parerea unei fete,, ok atunci. Si eu am cam aceeasi varsta si sunt innebunita dupa jucariile de plus, sa fie cat mai mari si mai pufoase, eu cred ca si ei i-ar place sau poate pentru ca am vazut mai jos ca nu ii plac cerceii.In cazul acesta cred ca i-ar place, poate, un tricou cu un mesaj interesant! sper ca te-am ajutat :*