Pur si simplu lasa-l sa se creada bun... si o sa va impacati maine poimaine probabil...
Si eu ma mai cert cu unu in legatura cu DotA, dupa 5 minute ma suna mereu "mai facem un meci"? Pur si simplu nu vrea sa inteleaga ca eu aleg erou cu care se sta la pandit, ca nu pot sa folosesc skill-urile oricand.Consuma prea multa mana
Este mai bine sa joci singur daca atunci cand va certati ramaneti asa mult timp.
Frate eu am un prieten la fel, a jucat de 3 luni lol si ma tot ruga sa ma apuc mie mi se parea o porcarie(acum e jocul meu NR1)da am zis sa incerc el avea 2 conturi, de 17 si 18. Din primul meci in care am jucat il luam cu mult si el avea un cont de 30 cu multe carctere skinuri...(primit desigur) si uite ca eu fiind mult mai bun decit el, nu s-a suparat bachiar ma laudat...(el e mai varza la jocuri)da uite ca el nu s-a suparat! SCZ ca iti zic da prietenul ala al tau e un milan nenorocit ce dracu iti pasa asa mult de el dal dracu de laudaros se lauda degeaba fa-ti prieteni adevarati!
Fa-ti un alt ID. Baga-l la prieteni el sa te accepte. Lasa-i acolo un mesaj de scuze si spune-i sati scoata Ignore...
Scuze cati zic dar "prietenul tau e foarte incapatanat, nul baga nici tu in seama si va vrea el sa va impacati
Am si eu o problema la LoL dupa ce mi-l instalez si vreau sa ma joc apare o eroare gen : C:/Riot Games/League of Legends/lol.launcher.exe
This application has failed to start because te application configuration is inccorect.Reinstalling the application may fix the problem
Mi-am reinstalat Windows-ul recent si inainte de asta imi mergea.Mor de ciuda ca l-am instalat de 1000 de ori si nu m-am mai jucat LoL de o Samptamana. Daca stii ce i-as putea face, Te Rog eu ajuta-ma.
Tu esti prost?! SAU TE PREFACI?! nomal ca nu merge nimic ca tiai reinstalat windowsu! cauta pe net s descarcati pluginurile de la java si toate programele esentiale ca window framework si altele...
Nu te mai impaca cu el ca este ofticat, pana la urma este vina lui trebuia sa ti se adreseze mai asta cum fac sa fiu si eu asa bun da daca este but.Joaca si tu singur ca nu mori mai bine sa te enervezi, el sa se joace mario)
Http://signup.leagueoflegends.com/? ref=5272eef26464d856293048 cine doreste s ma ajute cu un cont de lv 5
Spune-i ca iti pare rau si ca iti ceri scuze ca l-ai jignit si poate va impacati voi imi pare rau ca v-ati certat. SI eu ce vrei sa-i fac daca s-a bagat la turete? Apropo ce erou aveai tu si ce erou avea el?