| Grecu_Florin_1998 a întrebat:

M-am despărțit de o săptămână de o fată ce a fost prima mea iubire. Știu, mulți vor zice să trec mai departe ca nu e chiar așa, dar pur și simplu nu pot să mi-o scot din cap și faptul ca nu mai sunt cu ea mă cam deprimă că am ajuns să îmi zică familia ca sunt altfel de ceva vreme. înțelegeți voi, acea perioadă în care suferi enormmmm...
În fine, ce va intreb:
Dacă ne-am despărțit din cauza unui motiv mai mult sau mai puțin penibil(am dat-o eu în bară la prima întâlnire) deci nimic special de genu: m-am dus cu alta sau s-a dus cu altul.
Țin legatura cu câteva prietene de ale ei iar ele mi-au zis ca ea le zicea ca ține mult la mine și chestii de astea.
Dacă las o pauză de...o lună două.și în timpul asta încerc să fac câteva transformări la mine, de exemplu am început să merg la sală(ca îs schijă ..am 1.74 și 55kg) și alte prostii de activități cu prietenii prin oraș(pe românește boschetăreală prin parc/mall), și după pauza asta fac eu cumva și ne întâlnim "întâmplător..total accidental" și îi zic ca mi-a lipsit prezenta ei, apoi îi propun să ne vedem peste 2-3 zile la un suc să vorbim. whatever, nu știu, ar refuza sau ar fi dezacord să ieșim? Păreri fetelor va rog :*

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu, nu faci pauza. Pauza arata dezinteres.
Le spui prietenelor ca nu te poti gandi decat la ea, ca iti pare enorm de rau ca ai pierdut-o, ca ai face orice pentru ea... intelegi tu! Te gandesti si cum sa o asiguri ca ceea ce ai gresit nu se va mai repeta.
Te gandesti bine ce ai sa ii spui ei personal, ceva care sa ii mearga la suflet, sa o faca sa creada ca nimeni nu o va iubi atat de mult si nu ii va putea oferi ce ii oferi tu. Cand esti gata, ii trimiti un buchet mare de trandafiri rosii si ii ceri o intalnire. Bafta!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma mir cum se uita la tine daca nu aveai pic de carne pe oase, dar asa sant romancele proaste, daca le arati biletele fac coada la usa ta

| SkyPilot a răspuns:

Ce am uitat sa scriu: misca-te cat mai repede. Timpul curge in dezavantajul tau.
Multumesc pentru fundita!

| Kenya a răspuns:

Pauza asta e cam nepotrivita, ea va trece peste si isi va gasi pe altcineva...

| cineva666 a răspuns:

Vorbeste cu ea happy cat mai repede