Buna,
Sfatul meu e sa iti asculti inima. Daca este macar un indiciu ca te place si ar putea fi ceva intre voi, atunci asteapta, fii rabdator, surprinde-o placut de cate ori ai ocazia. Nu o mai intreba daca vrea sa fiti impreuna, lasa vorbele, incepe cu fapte. Buchetul de trandafiri este un inceput promitator, insa ai grija sa fie numar impar. Pe urma las-o sa ii fie dor de tine, nu suna mereu, nu trimite mereu mesaje primul si incearca sa nu lasi sa se vada pe tine ca te topesti dupa ea. I-ai spus ca o placi, i-ai spus ca vrei sa ai o relatie cu ea acum trebuie sa astepti raspunsul. Cu rabdare poti sa treci si marea innotand. Nu intrece masura si nu o coplesi cu tot felul de lucruri dragute. E suficient cate un gest frumos cand nu se asteapta, arata-i ca se poate baza pe tine, ca esti mereu acolo sa o ajuti cand are nevoie de cineva.
Cel mai important e ca nu gandesti in felul asta "viata mea nu mai are niciun sens". Nu exista asa ceva, mereu este un sens pentru orice. Daca pe parcursul unui timp..sa spunem, 2 luni? (depinde cat ai fi dispus sa astepti pentru un raspuns), ea nu reactioneaza si nu da un semn ca ar vrea sa treceti la un alt nivel, mai serios, atunci sfatul meu este sa incerci sa te obisnuiesti cu ideea ca poate ar trebui sa o lasi in pace. Exista anumite fete carora le place sa se joace si sa te poarte dupa bunul lor plac doar de dragul de a se distra. Daca este acel gen de fata iti recomand sa o lasi asa. Nu vei fi ultimul cu care se comporta asa. Sunt sanse sa iasa ceva frumos totusi, depinde mult si de comportamentul tau. Trebuie sa o cuceresti.
Lasă-i timp, nu fi disperat! O relație mai strânsă apare după mai mult timp în care vorbiți vrute si nevrute.
PS. La început nu te băga în viața ei personală...
Fi putin indiferent cu ea vreo 2 saptamani si dupa vorbeste cu ea din ce in ce mai mult. Dupa vreo inca 3 saptamani spune-i iar ca o placi si fi indiferent iar vreo saptamana si dupa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Bafta
Buna,poate daca o impori sa fi cu ea si dac ei nu-i place de tine? stii ca fetele sunt diferite Daca nu poti sa o implori las-o in pace, si poti uita de ea.Eu asa am facut Succes.