Fata aia este cam prostuta, daca discuta cu tine despre alti baieti, in situatia in care stie ca o placi si doresti sa iesi cu ea.
Fii politicos si intreab-o inca odata, daca vrea sa iasa cu tine si data/ora si locatia exacta, asteptand un raspuns clar pana vineri.
Mai spune-i ca, neprimind raspuns pana vineri, vei intelege ca nu-i interesata de prietenia cu tine si te vei retrage fara sa o mai necajesti vreodata.
Sincer, nu stiu daca fata asta merita vreo ceapa degerata, ori nu-i interesata deloc de tine, ori este proasta rau, pentru ca nu-i frumos si nici normal sa vorbesti de alti baieti, taman cu baiatul care iti face curte. Mie, mi se pare ca nu-i interesata de tine, dar na, sper sa ma insel.
In orice caz, daca vineri iti spune ca vrea sa iasa cu tine si ti-a dat un loc si o data, inseamna ca a decis ce vrea.
Daca fata asta sau o alta careia ii faci curte, incepe vreodata sa-ti bata campii cu povesti despre alti baieti, opreste-le politicos si roaga-le sa schimbe subiectul, pentru ca nu esti interesat de ce fac altii, doar ce faceti voi doi.
Te-ai grabit sa o inviti. N-o mai invita pana nu simti ca e interesata de tine. Nu conteaza doar ce vrei tu. Trebuie sa te gandesti si la ce vrea ea. Daca vorbesti mult cu ea poti sa-ti dai seama cum si ce gandeste.
Am patit si eu, fata de care imi place sa vorbeasca cu mine despre cum ii place ei de alti baieti. Situatie de rahat, chiar nu are rost. Nu te mai obosi, daca ii placea de tine nu-ti povestea de alti baieti. Si te-as sfatui sa nu te mai atasezi atat de usor de alte persoane, n-o sa-ti aduca nimic bun. Majoritatea oamenilor isi vad propriul interes. Daca esti prea bun cu ei o sa te foloseasca cat pot apoi te arunca indiferenti ca pe un nimic.
Pai fetelor nu le plac băieții "disperați". Probabil așa te-a văzut.
Ignor-o, nici nu te uita la ea câteva zile. Și mai ales nu-i arată că ești afectat. Zâmbește. O sa-i stârnești atenția.
După câteva zile, reia-o ușurel.
Repet, încetează să mai pari disperat.
E clar ca nu o interesezi.
Iar cu atrasul atentiei incearca sa o ignori o sa vezi cum isi schimba atitudinea
Lol, fata aia e o RĂUȚĂ. O face intentionat. Stie ca o placi, si ca sa suferi si sa iti iei gandul de la ea, mai si vorbeste cu tine despre alti baieti.
Uita de ea, nu a vrut sa iti dea o sansa!
Incerca sa mai vorbesti cu ea eu zic sa nu renunti cel mai ok e sa vorbiti fata in fata nu online