Te certi pentru ca esti tot timpul contra ei,si nu intelegi ca vrea sa-ti spuna ca ea te-a crescut,ea te-a educat,ea te stie cel mai bine,ea s-a chinuit nopti intregi cu tine.Tu asta din pacate nu-ti dai seama si certindu-te o faci sa sufere mai mult,intelege-o, tot ce iti zice ea e de bine, nu cred ca ti-ar vrea raul.Ce este in lume mai scump ca mama?
Te certi cu mama ta? oare cum poti? asculta ce-ti spune si intelege ce vrea sa-ti transmita, si eu in tinerete ma certam cu mama mea si faceam inversul din ce-mi spunea ea.si acum regret foarte mult ca nu am ascultat-o! orice ce ti-am zice noi tu tot ca tine vei face,asa am facut cu totii in adolescenta,dar tu inca mai ai ocazia sa indrepti lucrul asta,vorbeste cu ea ca si cu o prietena, si cere-i sfaturi in orice, vei vedea ca ea stie tot.ca toate mamele din lume cand vine vorba de copii lor, ele stiu tot.si ce sa faci ca sa te intelegi cu ea?¿pai, intelege-o pe ea si ai sa te intelegi si cu ea! daca mama ta iti spune nu-i bine asta o face pentru ca ea stie ca mai tarziu vei ajunge sa-i spui ca a avut dreptate.ia gandeste-te un pic la datile in care ea ti-a spus nu si tu ai facut-o si apoi poate ca fara sa-i spui ai ajuns la-ce dreptate avea mama.eu am ajuns acolo.
Incearca sa discuti cu ea deschis...sa o intrebi ce nu ii convine la tine si de ce trebuie sa va certati mereu.
Funda?