Simplu, sa iesi dar sa nu mai faci din astea si atunci va avea mai multa incredere in tine. Niciun parinte nu vrea sa-si vada copilul in stadiul ala, e complet normal.
Eu am fumat peste 30 de ani. Mi-am dorit sa ma las si m-am lasat. Acum ma simt foarte bine. Bautura nu beau mai mult de unul doua pahare pe saptamana desi bunicul meu a baut un pahar pe zi si a trait peste 92 de ani. Traia si mai mult de nu-l lovea un idiot pe trecerea de pietoni. Fa totul cu masura si cere-ti iertare tatalui tau.
Apropo! Problema ta nu-i grava. E doar o copilarie pe care o poti indrepta acum cat nu-i tarziu.
Asa cum s-a zis mai sus, nu este o problema grava. Uneori se mai intampla sa iti superi parintii. Daca vrei sa aiba iar incredere in tine, demonstreaza-i ca esti de incredere. Spune-i ca iti pare rau, ca realizezi ca ai gresit si ca te deranjeaza si pe tine faptul ca l-ai suparat. Iar pe viitor, cand te va mai lasa afara, nu mai fuma si nici nu mai bea alcool. Sau, cel putin, asteapta sa te trezesti putin inainte sa mergi acasa.
Trebuie sa gositi o cale de a va intelege, macar asa de fatada, respectati-va unul pe altul.
Respecta-l! Daca il respecti cu adevarat restul vor veni de la sine!
La urmatoarea tigara/pahar gandeste-te el cate sacrifica pentru tine si daca e chiar asa de greu sa pui paharul jos si sa stingi tigara aia.