| Jogomenster a întrebat:

Ma confrunt cu o problema destul de grava
Părinții mei s-au despărțit acum 2 ani pe motivul ca MAMA L-A ÎNȘELAT PE TATA.
Tatăl meu a trăit în toți cei 11 ani de căsnicie intr-o minciuna, la divorț am ales sa stau cu el.
El este un tata extrem de bun și nu cred ca Dumnezeu mi-ar da unul la fel de bun ca el, pe când mama mea abia îmi da un telefon pe zi, în fine

La începutul lui 2016 am început sa scap de anonimitate și am devenit mai "popular" în orașul meu, dar asta s-a lăsat cu consecințe grave.
Am inceput sa fumez( am fost prins), dar s-a lăsat ok, mi-a spus ca nu are rost sa mai continui, dar ca prostul înca continui.
Acum 2 zile am venit puțin amețit de acasă și, și-a dat seama nu mi-a zis nimic pana când m-am dus în bucătărie și mi-a zis ca nu o sa mai ies niciunde afara din casa.
Ce sa fac, sunt chiar un prost, nu m-a bătut niciodată, nici măcar o palma, pe când dacă stăteam cu maica-mea eram bătut în fiecare zi.
Ce sa fac? Chiar vreau sa mai ies și mnah, știu ca am făcut ce am făcut dar îl iubesc mult si vreau sa îmi recapăt iar încrederea fata de el

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Simplu, sa iesi dar sa nu mai faci din astea si atunci va avea mai multa incredere in tine. Niciun parinte nu vrea sa-si vada copilul in stadiul ala, e complet normal.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am fumat peste 30 de ani. Mi-am dorit sa ma las si m-am lasat. Acum ma simt foarte bine. Bautura nu beau mai mult de unul doua pahare pe saptamana desi bunicul meu a baut un pahar pe zi si a trait peste 92 de ani. Traia si mai mult de nu-l lovea un idiot pe trecerea de pietoni. Fa totul cu masura si cere-ti iertare tatalui tau.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Apropo! Problema ta nu-i grava. E doar o copilarie pe care o poti indrepta acum cat nu-i tarziu.

| OoBunnyoO a răspuns:

Asa cum s-a zis mai sus, nu este o problema grava. Uneori se mai intampla sa iti superi parintii. Daca vrei sa aiba iar incredere in tine, demonstreaza-i ca esti de incredere. Spune-i ca iti pare rau, ca realizezi ca ai gresit si ca te deranjeaza si pe tine faptul ca l-ai suparat. Iar pe viitor, cand te va mai lasa afara, nu mai fuma si nici nu mai bea alcool. Sau, cel putin, asteapta sa te trezesti putin inainte sa mergi acasa.

| vocea a răspuns:

Trebuie sa gositi o cale de a va intelege, macar asa de fatada, respectati-va unul pe altul.

| vocea a răspuns:

Gandeste-te la tatal tau care te iubeste si cate face pentru tine.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Respecta-l! Daca il respecti cu adevarat restul vor veni de la sine!
La urmatoarea tigara/pahar gandeste-te el cate sacrifica pentru tine si daca e chiar asa de greu sa pui paharul jos si sa stingi tigara aia.