| Sanela a întrebat:

ma gandesc de multa vreme cum sa ii impac pe parintii mei, se tot cearta zi de zi, nu ii mai pot suporta, tata e zodia berbec are 53 ani, iar mama zodia pesti si are 55 ani! nu stiu ce sa fac cu ei sa nu se mai contrazica atat! credeti ca tine cont si de zodii in familie?

Răspuns Câştigător
| Adina77 a răspuns:

Pai tu nu trebuie sa faci parte din filmul asta.
Cand se cearta,poti sa iesi sa te plimbi.
Or fi avand si ei motivele lor,insa urat ca o fac de fata cu tine.
Cand esti tu, ar putea sa se abtina.
Ai curaj sa-i rogi si sa le ceri asta?
Berbecul e puternic si nu lasa de la el, pesti par mai sensibili, fata de agresivitatea berbecului.
Insa nu trebuie sa te iei dupa zodii.

| Sanela explică (pentru Adina77):

Eu intotdeauna intervin intre ei si le reamintesc ca eu sunt fiica lor, ca eu sunt "ei 2"intr-o singura persoana,sa nu mai faca asta!,tata nu m-a dorit pe mine! a batut-o pe mama cu picioarele!, iti multumesc pentru raspuns, am sa tin cont de el!

| Adina77 a răspuns (pentru Adina77):

Multumesc frumos.Pacat ca unii parinti nu pricep ca daca fac chestii din astea urate, copiii o percep ca si firesc, si asa-si vor imagina ca trebuie sa existe o relatie.Cu ghionturi care nefericesc copiii.

| Adina77 a răspuns (pentru Sanela):

Off,Dumnezeule! Apuca-te zdravan de carte, poate dai la o facultate si scapi de ei.Succes!

| Sanela explică (pentru Adina77):

Asa e Adina, sunt intr-un fel "poeta", chiar ma bazez "integrez "repede in carte!

9 răspunsuri:
| Mikoyan a răspuns:

Amintestele de fiecare data ca nu intineresc.

| iionutuu a răspuns:

Mda...daca gasesti raspunsul trimite-mi un mesaj(exact aceeasi problema)

| iionutuu a răspuns:

Daca vrei sa vorbim intra pe profilul meu si sub nume pe linkul ala si pe chat...

| Ellizab3th a răspuns:

Buna. Imi pare rau ca parintii tai se cearta sad Te'as sfatui sa vorbesc cu cate unu sai intrebi cauza, sau doar sa le ceri sa iti povesteasca despre cum sau cunoscut. Aceste amintiri le pot provoca emotii si retrairi frumoase. Spunele ca tu ca fiica lor, ti'ar placea sa iti vezi parintii mai impreunati, mai fericiti impreuna. si ca te doare insusi pe tine inima cand ii vezi certanduse mereu. Eu cred o conversatie serioasa, nu are vina).

| Sanela explică (pentru Ellizab3th):

Eu stiu cum s-au cunoscut, tata a fost la inchisoare timp de 10 ani! iar mama cea mai decenta femeie din clisura DUNARII, nu au avut niciodata clipe frumoase, nici macar momentul reproducerii mele si a fratelui meu