| CristianN99 a întrebat:

Ma numesc Cristian.Am o mare supărare ce ma apasă de vreo 3 luni de zile! Anul acesta împlinesc 23 de ani și ma simt un om rău care a căutat mereu numai bani și m-a interesat doar persoana mea! Am fost așa dintotdeauna nu m-a interesat niciodata de altcineva! Cand eram la liceu aveam fete in clasa caroa le plăcea de mine încercau sa vorbească cu mine sa ieșim sa ne plimbam dar eu nici nu le băgăm in seama in mintea mea ma gândeam la bani, astea o sa vrea sa ieșim in oraș sa le iau haine sau mai știu eu ce! De toți prietenii mei eu m-am folosit doar in interesul meu când am avut nevoie de ei, am știut ce sa le spun si ii prosteam ușor! Cand am crescut am vrut mai multi bani! Am lucrat la toate firmele de curierat și taxi din orașul meu, furam motorina și nu îmi plăteam datoriile! Am dat o tapa și in Franța la un patron de 3000de euro! Si asta nu este tot, mi-am cumpărat un Passat și mie nu îmi plăcea ce navigație avea. Am influențat o fata și am stat cu ea și am avut relații sexuale doar ca ea să-mi cumpere acea navigație apoi nu m-a mai interesat de ea!
Nu știu ce sa fac, vreau sa ma schimb vreau sa fiu un om mai bun! Poate aveți ceva păreri cu care puteți sa ma ajutati! Multumesc!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca ramai rau o sa atragi mai multe femei. In schimb ajungand bun ca mine vei atrage doar cwrve care vor sex, inselat si sa stea pe banii tai. Am stiut sa nu las nici una sa se foloseasca de veniturile mele asta e bine

| anonimg a răspuns:

Pana acum ai facut primul pas: adica ti-ai dat seama ca drumul tau este gresit.
Pasul al doilea este ca sa ramai continuu constient ca ai nevoie de schimbare.
Trebuie in acest sens sa iei hotararea ca sa faci binele intotdeauna; chiar si atunci cand se iveste ocazia sa faci raul.
Dumnezeu te poate ajuta nu doar ca sa urasti raul, ci sa iubesti dorinta de a face binele. De aceea iti recomand lucrurile care te tin aproape de Dumnezeu.
Printre acestea este si cartea "Patriarhi si profeti":
https://www.viatasisanatate.ro/patriarhi-si-profeti

| johnnny123 a răspuns:

Ceva păreri am, dar nu cred că ți-ar plăcea să le auzi...

Cât despre schimbare... Cine vrei să-ți schimbe viața? Tu ești singurul care poate să facă asta. Dacă chiar regreți comportamentul de până acum, tot ce ai de făcut este iei decizia să ți-l schimbi de acum înainte.
Ușor de zis, greu de făcut.

Întrebări similare