Ba da' ti-a facut-o.Eu daca as face asta as face-o pentru a te da in judecata poate poate scot niste bani asa sau cu santaju'.
Scapa de card si de bonul dat de magazin.Da-le foc, du-te cat mai departe si ingroapa-le.
Daca era gol cum, sau cu ce ai platit? te poate da in judecata pentru inselaciune.
Fapta ta se cheamă uz de mijloace false de plată. Și e penală. Rău.
Nu poți decât să te rogi ca timp de 3 (sau 5?) ani (cât e termenul de prescripție a faptei) să nu te întrebe nimeni de sănătate. Altfel, nu ai nicio șansă.
Oricum, ca să fie treaba și mai veselă, mai mult ca sigur datele pe care ți le-a dat nici măcar nu erau ale unui card pe care să-l dețină el, fie e unul furat, fie le-a aflat prin metode ilegale (phishing sau accesare ilegală a unor baze de date confidențiale).
Si asa o sa ajungi la inselaciuni cu card. Puscaria te mananca, baiatule! I-ai furat de pe card! Simplu... pe tine scrie Bulau! pentru 8 euro, dosal penal pentru furt.
Pardon, chestia asta s-a întâmplat acum doua luni, omu cica este din Germania, are calculatorul in germana si alte cacaturi, ca mi-a dat o data te-am viewer
Mihai69, deci eu sunt mai mult vinovat decat ala? M-am uitat la numele cardului si numele lui ala, si este altul, cel putin este diferenta la yahoo si forumurile lui. Nu este ala vinovat ca a încredințat datele de la card către mine?
Cum ai cumparat ceva daca spui ca ai verificat cardul si era gol? Daca chiar ai facut asta sa te fereasca Dumnezeu sa te reclame!
Wr3nch întreabă: