Întotdeauna o să întâlnești oameni care sunt invidioși pe tine, iar asta nu trebuie să te facă să apleci capul.Rudele oricât de mândre și diferite sunt de tine, trebuiesc apreciate.Nimeni nu-și poate alege familia din care să facă parte, nimeni.Continua să fii în continuare bun la suflet și ține-i aproape pe oamenii importanți.
Nu-ți urez un an nou fericit, ci tu să fii fericit și fie ca așteptările tale să dea roade în 2019!
Eu cand pic in situati de genul pur si simplul plec, imi iau ceva de mancare si ma car din zona aia, mai bine stau singura decat sa ma streseze cineva
Ai dreptate.
Ca întotdeauna
De asta obisnuiesc sa imi petrec revelionul numai cu prietena si maica-mea Restul membrilor din familie sunt numai niste frustrati. Decat sa stau in preajma lor, mai bine lipsa. Iar eu le cam intorc vorbe inapoi, chiar vorbe acide si pot spune ca sentimentul e reciproc. Eu nu ii suport, ei nu ma suporta. Asa ca pentru ce sa ma prefac ca am familie cand de fapt nu am? Tu gresesti pentru ca te bagi intre ei.
Asa sunt unele rude...Si ale mele. Din pacate familia ti-e data nu o alegi tu. Multi vor avea asteptari de la tine sau unii doar nu o sa le placa de tine pentru ca esti diferit fata de ei. Poate asa te vad ei Uita de ce cred ele si An nou Fericit! Iti doresc numai bucurii in 2019 si ganduri pozitive.Nu baga in seama daca ele nu te plac. Fii tu insati!
mateia320 întreabă: