Sti...mamele cu soacrele nu se inteleg niciodata! Ia aminte! Nu mama ta strica - ci bunica. Linisteste-o pe mama ta ca nu e asa grav. Si tu linisteste-te. Sunt 1000 de cazuri ca ale tale chiar si mai grave. Daca bunica ta face scandal du-o la spitalul 9 Sa sti ca merge. P.s Idem situatie. Pa-pa
Spune-i mamei tale sa nu faca nimic inainte de a se gandi la tine, spune-i sa-l lase pe taticul acolo unde este, zii ca tu stii de ce este acolo ca este acolo pentru voi, spune-i ca ea trebuie sa fie tare pentru tine si pentru familia voastra. Dupa care poti merge la bunica si sa ii spui asa: Eu stiu ca am gresit si mama m-a pedepsit, merit asta si inteleg ca trebuie sa treaca pedeapsa iar dupa aia pot merge cu bunicul la peste, pestele tot acolo va fi, va rog sa nu va mai certati, nu va mai ganditi doar la voi, ganditi-va si la mine, ca si eu sufar din cauza certurilor voastre. Succes
Eu cred ca tu trebuie sa asculti in primul rand de mama ta.Este normal ca s-a speriat, puteai sa mori innecat.Crezi ca pentru ea este usor sa nu o asculti.Ce se intampla daca ramaneai acasa? Mai ales ca se simte singura,tatal tau fiind plecat,vad ca nu se prea intelege cu bunicii tai,tu nu o asculti? Daca recurge la gesturi extreme,ce ai sa faci? Incearca sa fii mai intelegator cu mama ta, sa o asculti, sa ii arati dragostea ta.
Nu am inteles absolut nimic. Cred ca la 13 ani ai fi putut sa scrii corect, asta daca te duci si la scoala intre doua partide de pescuit
Cel mai bine e sa consulte un psiholog in primul rand iar in al doilea rand sa gaseasca punctul de contrazicere si sa il rezolve