Nu voi corecta gramatica ta, dar continui sa sustin ce am zis.
Treci mai departe. Iti faci singur rau.
Ea a ales. Alege si tu sa stai departe de ea.
Tu esti mai mult ofticat pe tine, nu pe ea. Asa ca e mai sanatos sa nu ramai blocat in viata pe aceasta treapta.
Iar sa iti gasesti una mai pe langa tine... gandeste-te cate lucruri interesante ati face de 500 de ron pe saptamana.
Asa ca fii bun si explica ce nu ai inteles.
De ce te-ai chinui sa-i spui ceva? Mai rau te faci de ras, si asa a vzut ca te are la degetul mic cu faza aia cu block-ul care sincer mi s-a parut penibila. Zi merci numa, arata-i ca nu dai 2 bani pe ea si chiar fa-o ca nu merita.
Eu spun ca-i tmpul sa-ti afci o iubitanoua!
In felul asta, nu mai ai nevoie sa astepti ca fosta sa-ti spuna "la multi ani" care oricum nu mai fac doi bani, spusi din gura uneia care nu te mai vrea si nu mai are sentimente pentru tine.
Nu ai ce sa ii spui, stai calm. Oricum femeile trec peste despartiri cu mult mai usor ca barbatii. La noi de multe ori e aproape ceva patologic.
Ti-a facut un bine.
Las-o si treci mai departe.
Si gaseste-ti una de langa tine.
Eu am întrebat ceva... Dacă se poate sa răspunzi la ce am întrebat, dacă nu abținete. Merci oricum.
Prietene, stai liniștit k fie roata și pătrată ea tot se întoarce, dacă ea sa simțit bine pana în acele momente lângă tine, va suferi singura, tu nu mai pune la suflet continuați viata, are balta peste și pentru tine...
Nu voi corecta gramatica ta, dar continui sa sustin ce am zis.
Treci mai departe. Iti faci singur rau.
Ea a ales. Alege si tu sa stai departe de ea.
Tu esti mai mult ofticat pe tine, nu pe ea. Asa ca e mai sanatos sa nu ramai blocat in viata pe aceasta treapta.
Iar sa iti gasesti una mai pe langa tine... gandeste-te cate lucruri interesante ati face de 500 de ron pe saptamana.
Asa ca fii bun si explica ce nu ai inteles.
In momentul cand ea iti va spune "la multi ani",raspunde-i :
"Pentru mine nu mai conteaza acest "la multi ani" venit de la tine,te-am iubit mult,insa pe tine nu te-au interesat aceste lucruri,as fi facut orice pentru tine,dar ai stiut cum sa ma indepartezi,sper sa iti fie mai bine"
Sau:
"Ce frumos, am si eu sa iti spun ceva:pa-pa!"
"Draga, este mult prea tarziu sa iti mai amintesti de mine tocmai acum, bucura-te de viata ta in continuare si gaseste pe altcineva pe care sa minti "
Stiu, nu prea ma pricep, dar na...
Deci ea: La Multi Ani
Tu: Multumesc! Acum sper ca ti-ai gasit pe altcineva mai bun decat mine. Si un emoji ceva trist :C
În caz ca iti spune lma nu ii raspunde, las o sa iti vada indiferenta.
Daca ea se distreaza asa cum spui, sigur a trecut peste si nu cred ca o sa mai conteze ce o sa i spui.
Bafta man, si treci peste! Daca te gandesti bine, e doar un om
Ceva mai lung putin, va rog