| BebelusH12 a întrebat:

Salut, TPU.
N-am stiut unde sa pun intrebarea, asa ca m-am decis sa o pun aici.
Parintii mei se cearta mereu, iar ei se acuza intre ei.
In curand voi decide cu cine sa stau, iar eu ii iubesc pe amandoi
Imi puteti da un sfat, cu cine sa stau?
Ii iubesc la fel de mult, dar daca o sa stau cu mama, o sa se supere tata, daca o sa stau cu tata, o sa se supere mama.sad
Va rog astept raspunsuri cat mai repede pentru ca peste 3 saptamani va veni momentul crying

Răspuns Câştigător
| denymar a răspuns:

HEY! Indiferent cu cine ramai, vei putea sta cu amandoi! In prima saptamana stai cu mama ta, iar in a doua, cu tatal tau! Daca nu iti place aceasta idee, incearca sa le spui cat suferi pe chestia asta! Vor intelege ei.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este trist ca s-a ajuns la divort.
Este foarte greu de dat un sfat bun si transant, noi nu-ti cunoastem parintii si situatia lor. Oricum, tu va trebui sa alegi si alegerea s-o faci in functie de ce-i mai bine pentru tine, lasand la o parte sentimentele, de altfel spui ca aici este egalitate. Iti doresc o alegere buna. Numai bine!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Iti intelegem situatia si vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Antoonel a răspuns:

Gandeste-te care te-a ajutat mai mult in anii anteriori, care ti-a fost alaturi mai mult si care te-a ajutat cu un sfat.

| kZk a răspuns:

E trist.
Le spui in fata ca nu ii alegi pe nici unu si ca pleci de acasa... poate asa ii vei face sa nu mai faca divortul.happy

| BebelusH12 explică (pentru kZk):

Salut, asta am vrut sa fac, dar a iesit urat.
A venit politia acasa...

| anonim_4396 a răspuns (pentru kZk):

Omule, il va da la casa de copii, tu te gandesti putin?

| MƖӇƛƖ a răspuns:

Trist ce sa spun si eu am fost intr-o situatie de genu asta cu parintii mei straight face cel mai bine spune-le sa nu se mai certe ca nu e bine ce fac daca se cearta iti vor distruge copilaria crede-ma stiu ce inseamna cand se despart parinti sad straight face