Salut TPU nici nu stiu de unde sa incep eu vreau sa spun ca eu am fost cresccut la tara mama si tatal meu m-a crescut pina la 3 ani dar dupa nu mai aveau cu ce sa ma hraneasca si au plecat la italia si pe mine m-a lasat de la 3 ani la bunica dar Vreau sa spun ca ei erau niste parinti foarte buni si atenti si cum spuneam au plecat la italia eu am ramas cu bunica mama mamei si mamica cu taticu cind a ajuns la italia nu a mai putut veni inapoi pina cind am implinit 12 ani acum au venit acasa amindoi am plins de fericire era foarte bine m-au luat la italia.am suferit foarte mult dupa bunica dar peste o saptamana trebuie sa vie si ia aici si cind am ajuns era asa de bine pina cind a trecut vreo luna si parintii mei sau cam indepartat de mine au inceput sa se incuie in camera ziua nu mai stateu cu mine pe scurte cuvinte sau indepartat de mine asa a trecut vreo 2 saptamini pina cind ma duc in baie si vad o hirtie de prezervative mi-am dat siama deodata ce se intimpla si n-am spus nimic dar deja sia agravat treaba pentru ca il vediam ca in fiecare dimineata tata se duce si arunca hirtiile la cos le vad pe sub pat pe jos peste tot.Si eu gata nu ma mai simteam bine deloc pentru ca ma respingeau pentru ca eu am stat fara ei 9 ani de zile si acum cind au inceput sa ma respinga am ramas rau eu vroiam sa fiu cu ei dar ei din contra si va dati seama ca nu eram fericit eram cam suparat si mamica incepea smi spuna c a de ce sunt suparat de o gramada de ori mia spus-o pina n-am mai rezistat si i-am spus ia sia pastrat calmul si mi-a spus ca asta e o chestie normala ca toti o fac si cind o sa cresc mare si eu o sa le caut.si acum iar se culca impreuna si iar ma respinge eu vreau sa simt caldura parinteasca care nu am avut-o pina acum spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac pentru ca cite o data chiar imi vin niste idei ca sa fug de acasa ceva.VA ROG ajutati-ma.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Daca tu ai 12 ani inseamna ca ai parinti tineri si simt nevoia de viata, discuta cu mama te sa-i atraga atentia tata-lui tau sa fie mai atent la unele lucruri, ce a scris Jadhandmade este foarte bine
Incerc sa fac abstractie de modul dezastruos in care te exprimi si ma straduiesc sa-ti raspund.
Inteleg faptul ca iti doresti foarte mult ca parintii tai sa-ti acorde toata atentia pentru ca ti-a fost dor de ei atatia ani... dar acum esti destul de mare ca sa intelegi ca parintii tai se iubesc si formeaza un cuplu. Din iubirea asta dintre ei ai aparut si tu pe lume. Tu esti rodul iubirii lor. Faptul ca ei sunt si acum foarte apropiati si se iubesc este foarte bine.
Crezi ca tie ti-ar fi fost mai bine daca parintii tai nu dormeu impreuna, se certau si erau mai indiferenti unul cu altul? Ar trebui sa fii fericita ca ai astfel de parinti care muncesc pentru bine tau si iti ofera caldura unui camin.
La varsta da esti o adevarata domnisoara ce trebuie sa doarma singura, nu cu mami in pat.
Daca ei dorm in acelasi pat nu inseamna ca te resping sau ca nu te iubesc.
Iar daca fugi de acasa te asigur ca nu vei gasi pe strada o persoana care sa te iubeasca mai mult decat te iubesc mama si tatal tau.
Gandeste-te ca poti da peste oameni rai pe strada, care te vad fara aparare si-ti vor face rau: te pot viola, te pot bate, te pot rani... pentru ca nu le pasa de tine.
Eu te sfatuiesc sa fii cuminte langa ai tai si sa pui mana pe carte ca stai tare rau cu gramatica... si nu numai.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.133.131.241) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro