anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nimic de aici nu e inventat. Tin mult la o fata,iar ea vrea sa fim impreuna. Nu m-ar deranja asta. Ea ma iubeste enorm, ar face orice pentru mine,are mari planuri de viitor. Dar ca iubit as vrea sa facem nebunii. Totusi acum tin la ea ca la o... verisoasa. Indepartata. Vreau sa am grija de ea. Si vreau ca ea sa nu fie ca altele, ci sa ramana virgina pana in noaptea nuntii sau stiu eu... Pana va gasi viitorul sot. Eu nu am planuri de insuratoare, si daca as fi cu ea nu cred ca m-as putea abtine,sa fiu baiat cuminte. Nu stiu ce sa fac. Daca o resping, o pierd de tot dar eu vreau s-o am aproape, s-o ghidez. Daca accept, probabil am sa ma despart de ea curand, inainte s-o conving sa se dezbrace. Ea are 19 ani. Eu vad doar astea doua variante. Mai sunt si altele? Ce sa aleg? Va rog sa evitati intrebarea, daca raspunsul nu e la obiect.

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Deci tu nu o iubeşti? Eşti sigur că mai este virgină? Explicăi că pe moment nu puteţi fii decât prieteni şi că nu se poate să fiţi iubiţi! Invocă şi tu motive cât de cât plauzibile:E un avantea şi pentru tine, ţine-o aproape că nu ştii când apare mugurul iubirii şi poate o să regreţi mai târziu! Să fii iubit!

| onasis1961 a răspuns:

Dacă te iubeşte cu adevărat, spune-i că nu eşti încă pregătit de însurătoare, şi să fie mai răbdătoare că tu nu ai terminat încă cu burlăcitul, sau că nu ai încă stabilitate financiară! Baftă!

| stresat a răspuns:

Deci tu nu vrei sa fii cu fata asta pentru ca nu vrei sa o ranesti. Mda, tare asta...

| DANIEL72 a răspuns:

SALUT.sa nu uiti niciodata ca viata este mult mai frumoasa langa persoana pe care o iubitesti si sti ca si ea te iubeste.MULTA BAFTA

| yobhaaa a răspuns:

Din moment ce sunteti majori nu stiu care e problema si daca o iubesti si ea te iubeste nu face aceeasi prostie ca mine si accepta sa fii cu ea!