Salut! Probabilo gluma proasta a unui cunoscut care a incercat sa te intimideze! Si chiar daca si asa nu ai de ce sa iti faci griji! Pentru linistea ta du-te la sediul politiei si da-le nr respectiv, il vor trimite catre asociatia guvernamentala care se ocupa cu ascultarea si interceptarea telefoanelor si vor afla cine este! Dar nu cred ca este necesar!
Stai linistit! Sigur a fost un prieten de-al tau cu un umor prea dezvoltat.
Daca avea numarul tau si iti stia numele, sigur este o farsa a cuiva. Spui ca ti s-a parut cunoscuta vocea. Te-ai speriat si nu mai stii cine este. Stai calm si gindeste-te bine. Sigur un coleg sau un vecin/prieten a sunat de pe alt numar pentru o farsa. Nu te speria. E simbata, sint baietii pusi pe pozne. Pentru orice eventualitate, sa fii tu linistit, pastreaza numarul si apelul in telefon. Sterge altele ca sa nu se stearga automat cind se umple agenda. Si in caz ca ar fi ceva serios, duci dovada la politie. Dar tot cred ca este o farsa.
Eu cred ca au fost un grup de oameni care te cunosc si au vrut sa iti faca o farsa.
Nu te speria, probabil a vrut cineva sa afla daca acela este numarul tau, si probabil a avut accent unguresc pentru a nu-ti parea familiara vocea sau aceea persoana a pus o persoana necunoscuta tie. Stai linistit, era ori o gluma proasta ori probabil cineva vrea sa-ti afle nr! O seara placuta
Mai citeste odata, a spus ca era necunoascut lui, nu fara numar, din retea cu el ORange
Salut! Probabilo gluma proasta a unui cunoscut care a incercat sa te intimideze! Si chiar daca si asa nu ai de ce sa iti faci griji! Pentru linistea ta du-te la sediul politiei si da-le nr respectiv, il vor trimite catre asociatia guvernamentala care se ocupa cu ascultarea si interceptarea telefoanelor si vor afla cine este! Dar nu cred ca este necesar!
Nu te speria pe mine m-a sunat unu in ora de mate si aveam telefonul pe difuzor si ma intr'' iuliaaann iuliaaan iti tai nasuuuuul''
Exista foarte multi nebuni si mai bine ia totul in serios.Nu mai raspunde la tel.
Ce prostie ..sa te sperii de la nimica toata ca o sunat unu si te intreba daca esti tu...
Hei
Probabil e un "prieten" sau cineva care vrea sa rada de tine, nimic mai mult
Inca nu te-a amenintat nimeni sau ceva de genul ca sa te ingrjorezi.
Fii mai relaxat!