Pai nici nu ma mira, l-ai facut bou si e tatal tau, trebuie sa-l respecti. Daca eram eu maica-ta si-mi ziceai asa ceva reactionam la fel.
Hai ma scuteste-ma cu astea. Nu e ca si cum i-as da o palma ca asa m-am trezit eu de dimineata. E grav daca la varsta aia a ajuns sa te jigneasca asa fara motiv. Eu sper sa n-ajunga copilul meu sa aiba nesimtirea si tupeul printesei asteia afectate ca sa nu fiu pusa in situatia asta.
Da, intr-adevar. Dar in situatia de fata, mie tot nu mi se pare ok ce a facut fata si atunci modul in care a reactionat tatal mi se pare justificat. Daca e un om ceva mai impulsiv cred si eu. O tine totusi la 23 de ani sub acoperisul lui cand ar cam fi trebuit sa-si ia zborul si are tupeul sa mai fie si obraznica si sa zica aici ce tata nesuferit are. Si-a meritat-o, sincer.
Tatal lui nu e bou ai dreptate ca a putut face copii dar cred ca numa de atata a fost in stare daca sa ajuns in situatia in care el la 25 de ani nu s-a putut pune pe picioare. Daca faci copii asumati si educai nu da palme si face pe batman.Nu la facut bou degeaba nai grija
Stiu si te inteleg singula solutie e sa astepti si sa pleci ca altfel nu o sa reusesti asta astept si eu sa pot sa fac.Eu am 22 si nu reusesc daca nu am strans bani suficienti de aia te sfatuiesc sa nu strici bani aiurea o sa iti foloseasca
Fără nici o exagerare, 99% din părinți sunt ca tatăl tău: asprii, duri, fără inimă față de proprii copii. Acesta este procentul chiar dacă copii nu isi dezvăluie problemele din familie.
Nici un om nu poate conduce o masina dacă nu a învățat să o conduca, si daca nu a dat niste examene mai înainte. Cu cât mai mult ar trebui sa invete cum sa conducă o familie si sa dea niste examene pentru asta; pentru că familia este mai importantă decât conducerea unei masini.
Nu toti oamenii trebuie să-si faca familii si sa facă copii.
Cu toate acestea timpul nu mai poate fi dat înapoi. Dacă vrei un Tată mai bun, perfect, atunci este timpul să Îl cauti pe Dumnezeu.
Cartea "Calea către Hristos" scrisa de Ellen White iti va aduce pace și liniste în suflet. O vei găsi pe internet.
Poate vrea si el respect din partea ta, incearca cateva zile sa nu mai ripostezi si sa vorbesti calm cu el sa vezi daca se imbunatateste relatia.
Te plângi ca ti-a dat o palmă la 25 de ani? Ce pana mea?! Esti muiere sau ce? Apăi eu daca eram în locul lui te călcăm in picioare, cum adica mă faci bou în fata si să nu patesti nimic? E normal să tipe la tine ca sa te trezesti si sa faci lucrurile corect. Dacă la 25 de ani pui si te plângi asa ai sa ajungi bine. Măcar e bine ca ai povestit aici că cine te aude râde de tine si cu fundu.
Nu ai de unde sa stii cum baie trait si de ce nu a facut unele lucruri.Conceptia de bataie e conceptie de ciobani puznici, copilul tau ramane copilul tau si la 50 de ani si in loc sa ii dai palme mai bine l-ai fi ajutat la timp sa isi gaseasca drumul in viata
Mai vorbim când o sa ai copii. Simplul fapt ca el la 25 de ani se plânge de la o palma data pe drept de taică-su si la 25 atentie 25 de ani nu e pe picioarele lui spune multe. In plus dacă taică-su i-a dat o palma pe drept eu cred ca are dreptate că el nu face nimic bine. Taică-su a procedat foarte bine poate un pic cam blând. Știi cum se spune : Bătaia e ruptă din rai plus ca te întărește de caracter, dacă esti lăsat chiar asa de capul tău ajungi să te plângi de la o palma ceea ce nu e ok.
Asta e chestia daca avea vreo 14 15 ani face prosti si o lua pe un drum gresit poate atunci dar nici atunci ii tragi o palma la nervi ca esti om nu zice nimeni.Da nu cand ai 25 de ani el nici nu a constientizat ce face, daca persoana respectiva era mai prost educata ii dadea un cap in gura inapoi cai mai tanara si nu cred ca isi masurau fortele dar sincer incep sa ma indoiesc de varsta persoanei.Nu ai cum indiferent ce faci ca la 25 de ani sa te plezneasca taicato ca nu mai esti copil
Heeei,am trecut si eu prin astfel de situatii, si acesti "oameni" nu-i poti numi "tati". Daca situatia este chiar atat de rea te sfatuiesc sa trimiti un mesaj pe adresa protectiei copilului din localitatea ta, le spui acolo tot ce ai pe suflet si te vor ajuta, asa am facut si eu si m-au ajutat.
Un copil calumea nu l-ar face bou pe tatăl sau. Cred ca o meriți, ești un adolescent care crede ca le știe pe toate. Ok acum nu mi Săriți toti in cap ca am spus ca merita palma
E adevarat, stiu ca doare si trebuie sa rezisti, ignora l, incearca sa nu i faci jocul, nu i raspunde cu aceeasi moneda
Asteapta pana termini liceul sau pana faci 18 ani, dupa aia iti cauti de munca si mergi in chirie
Problema este ca am 25 ani si stau in casa cu el.
Pai pana la varsta asta tu nu ti.ai gasit de munca? Nu ai o prietena ceva? Nu te.ai mutat? Cum sa.ti dea palme asemenea unui copil mic.
Te inteleg perfect, tatal meu e la fel de ne suferit, de cand m-am nascut o perche de ciorapi nu mi-a cumparat sau un leu de 1 nu mi-a dat. Mereu este beat face scandal si imi strica reputatia. Imi pare rau de tine