| Aky_5030 a întrebat:

Nu stiu tocmai daca asta e categoria potrivita la care trebuie sa scriu, dar asta mi s-a parut cel mai ok.
Bun, deci acum 2 seri am avut un vis : se facea ca stateam eu cu o prietena la o coada ca sa fim asasinate [ mda, stiu laughing ], dar noi nu vroiam sa murim. Pana la urma gasca care ii omora pe ceilalti ne-a omorat si pe noi. Cand am murit nu am ajuns nici in Rai, si nici in iad, ci intre granita dintre cele doua lumi. Acolo eram eu, prietena mea si liderul grupului care ne-a asasinat. Acesta ne supunea la sarcini grele. Ideea era ca eu aveam un telefon si mergea sa comunic de pe el cu cei vii [ stiu, stiu laughing ] si vorbeam cu mama la telefon si mama plangea, iar apoi liderul grupului de asasini mi-a luat telefonul si la calcat in picioare, apoi m-am trezit [ laughing ]. Imi poate spune cineva ce seminifica acest vis?
Si ca sa va mai dau de inteles ceva, acum 1 an am avut un gand care ma demoraliza complet : ce s-ar intampla daca eu as muri si mama ar ramane singura, sau daca ar muri mama cu tata si eu as ramane singura? Din cauza acestui gand am fost cam o luna speriata, stateam in pat si numai la asta ma gandeam, nu puteam sa imi duc gandul in alta parte. In final a trecut perioada aia, dar inca mai am cateodata gandul acesta inspaimantator : cum pot sa scap de el?
Imi cer scuze ca v-am tocat mintea cu un post destul de lung.
Va rog sa nu faceti misto, ori sunteti seriosi ori puteti sa nu mai postati!
Acord funda!

Răspuns Câştigător
| Lady.Love a răspuns:

Nu toate visele trebuie sa aiba o semnificatie. In general visezi lucruri la care te-ai gandit in ziua respectiva, alteori visezi si nici nu mai stii ce... Poate ai vazut un film cu niste criminali. big grin
Am o carte cu semnificatia viselor. Am cautat si daca te visezi pe tine moarta inseamna bogatie, viata lunga, ocolita de pericole.
Deci se pare ca nu ai visat ceva rau, o viata lunga plina de bucurii sa ai! Sper ca te-am putut ajuta macar putin. happy

3 răspunsuri:
| Denise_3997 a răspuns:

Nu inseamna nimic. Ai visat asta pentru ca tu te-ai gandit la un moment ce s-ar intampla daca ai muri. Ei bine, fara sa stim, aceste ganduri raman in subcontientul nostru, lucruri care mai devreme sau mai tarziu ies la suprafata, prin intermediul viselor. Viselor sunt doar reflexii ale gandurilor, ale subconstientului nostru. Atat. Deci stai linistita ca visul nu inseamna nimic. Incearca doar sa-ti alungi orice gand rau.

| ioanamia a răspuns:

Stiu doar ca daca cineva plange intr-un vis sa v'a intampla ceva bine, am avut si eu vise fara nici un senslaughing) tot ceva de genulaughing))

dar faza u plansu asta stiu daca plange cineva intr-un vis e de bine cicathinkinglaughing)

| Urzi23 a răspuns:

Din greseala am dat de postul tau si ma minunez, ca tu nu ai dat fuga si pe la Sf Biserica.Umbla vorba prin popor "multe pot rugaciunile copiilor pentru parinti" Tu ai zis ca ai fost deprimata dar nu ai intreprins nimic si nu este bine Deprimarea o casapesti cu rugaciunile staruitoare la Dumnezeu.Ce ne invata Dumnezeiestile Scripturi "Inima infrinta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi" Du viata Crestina tu si parintii tai, trap la Sf Liturghie.Eu nu am pomenit Biserica sa cada pe Crestin nici Parinte sa jupoaie omul de viu pentru sfaturi Duhovnicesti. Cauta un Duhovnic preferabil pe la Manastire, sau in Parohia ta de regula sufletul tau il va recunoaste si cu el va trebui sa te sfatuiesti cind esti in impas el te va lumina si intari si nu te vei mai teme.