anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

o fata pe care am cunoscut-o pe net mai exact din Rusia imi cere bani sa vina la mine, cum ca ar vrea sa ne cunoastem, sa vada unde locuiesc etc. Cerutul banilor este dupa 2luni jumate de vorbit doar pe mail.Ce ziceti sa fac? Nu sunt sigur e teapa sau fata are intentii bune?

Răspuns Câştigător
| Andrei200202 a răspuns:

Nu i da niciun ban ca e mare teapa. Zi i sa vina pe banii ei si i-i dai tu cand ajunge înapoi. Nu pica in capcana

19 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Da-mi mie banii, ca ii trimit eu.winking

| Adry05 a răspuns:

rolling on the floor ai de viața mea, când am văzut asta la tipuri de țeapă pe Youtube mă gândeam cine o fi atât de prost să creadă așa ceva

| Simpatic a răspuns (pentru Adry05):

Este si o emisiune pe TLC cu subiect controversat din punctl meu, asta cand nu ma uit la aia cu persoanele operate de doctorul Now, si acolo numai stiu cum ii spune emisiunii (edit : 90 Day Fiancé), sunt prezentate cupluri de astea facute din interes, de obicei cetateni americani care cunosc prin email sau retele de socializare, persoane din lumea a 3-a sau tari sarace (Uruguay, Brazilia, continentul Africa, din Asia etc)...deci daca nu e teapa sunt cazuri materialiste si cu beneficii de a obtine viza de SUA!
Deci da, sunt multi prosti pe glob.

| romeo78 a răspuns:

Vei lua o mare țeapă. Există site-uri de calitate pentru fete din spațiul rusesc. Cele cunoscute pe e-mail pot fi chiar conturi false, iar în spatele profilului să fie o altă persoană!

| Simpatic a răspuns:

Rusia a inchis granitele pentru turisti iar daca nu ma insel nici cetatenii lor nu au voie sa iasa zilele astea din tara.
Oricum este teapa, nu este o rusoaica ci vreun rus care cu asta se ocupa tepuieste prostalai din toata lumea, crezi ca rusnacul vorbeste doar cu tine? mai are multi in plasa sa.

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai exista trei posibilitati: poate e teapa... sau teapa... ori e teapa! Din trei pe care o iei?

| Catrice a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Întotdeauna exista varianta 4: teapa laughing

| Freya1 a răspuns:

Niciodata nu dai bani cuiva fara sa cunosti acea persoana si sa ai ceva cu ea.Mai bine închei orce legătură decat sa te trezesti cu surprize.

| SilentRain a răspuns:

Mare teapa, prost ești dacă ii trimiți banii

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Sigur pentru asta îți cere ea bani laughing. Nu-s destui bărbați în Rusia.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ma mir ca inca nu ai auzit de teapa asta laughing
Fii serios, te credeam mai destept laughing

| Ineys a răspuns:

Da, sigur are intentii bune. Intentia de a face bani pe urma ta.

| danutzu96 a răspuns:

Metoda asta de prostit e deja clasica. Normal ca e teapa laughing

| Digikey a răspuns:

Spune-i ca ii rambursezi biletul cand vine aici si pentru fiecare partida de sex ii dai 5 lei ca sa faca bani de mancare si de intors acasa.

| Digikey a răspuns (pentru Digikey):

Este vreme de calatorit pe pandemia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt site-uri de gen fdating.com care are tone de fete cu profiluri false. Din Ucraina si Rusia. Iti vor cere bani si destept esti daca le trimiti. Doar incearca sa scoata bani de la toti disperatii care cred ca le-a pus Dumnezeu mana in cap cand vad o fata supermodel ca se uita la ei. Mare teapa si bani aruncati pe geam.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tie asa ca bărbat ti se pare normal ca ea sa îți ceara tie bani sa vina sa va vedeti? Mie mi era și Rușine sa cer bani. Dacă chiar vrea sa va vedeti și nu are bani de ce nu te a invitat pe tine sa te duci? Mi se pare cam putreda treaba

| JulyDreams a răspuns:

Hmm riscant happy eu as merge pe principiul "cumpara-ti tu un buchet de flori, ca-ti dau eu banii".