| xXTRAPGODXx a întrebat:

O sa incep direct, vine craciunul si e primul petrecut cu iubita mea, si n-am absolut nicio idee sad ..adica ma gandeam sa-i fac o scrisoare in care sa-i spun cat tin la ea si cat o iubesc si pe langa ea voiam sa-i dau un buchet cu 100 de trandafiri dar mi-a picat fata cand am vazut cat de limitat mi-e bugetul si cat costa, nu va faceti vreo impresie, am doar 14 ani, deci as vrea sa stiu ce idei ati avea pentru ca acus vine craciunul iar eu habar nu am ce sa-i iau.

2 răspunsuri:
| kandaraki a răspuns:

Nu ai nevoie de 100 de trandafiri, propun sa ii faci ceva simplu - o felicitare facuta manual de tine, un desen ceva frumos si ii zici live sentimentele tale si atita tot, uneori simplitatea e apreciata mai mult ca un cadou super scump!

| GicuGagicu a răspuns:

La varsta ta nu ai nevoie de 100 de trandafiri. Nu ai nevoie nici macar de unul. Fa-i o felicitare de mana cu diverse chestii printate si decupate(de ex 2 persoanaje din desene care se tin de mana) sau sa ii scrii ceva in ea iar pe fete desenezi ceva. O sa aprecieze asta zic eu mult mai mult decat un trandafir sau un maimutoi de plus. Eu am facut asta la 21 de ani si a mers